Eerste bewegende beelden Marvels 'Agent Carter'

Eerste beelden Marvels Agent Carter

En er is een zeer uitgebreide en onthullende synopsis vrijgegeven.

Jim Pedd, 30 oktober 2014 09:34

In de post onderaan dit bericht kun je een TV-spot bekijken voor de aankomende tweede Marvel-serie, Agent Carter. Daarnaast heeft televisiezender ABC een nieuwe uitgebreide synopsis vrijgegeven, waaruit blijkt wat we mogen verwachten van de eerste afleveringen.
Jaren voordat Agent Coulson en zijn team van S.H.I.E.L.D. zwoeren zij te beschermen die zichzelf niet kunnen beschermen tegen bedreigingen die ze nooit hadden kunnen voorzien, was er Agent Peggy Carter (Hayley Atwell), die dezelfde eed afgelegd heeft, maar leefde in een andere tijd, waarin vrouwen niet erkend werden als net zo slim of hard als hun mannelijke tegenhangers. Maar niemand had Peggy ooit mogen onderschatten.

Het is 1946 en de vrede heeft een serieuze klap aan Peggy gegeven, want nu de mannen van de strijd in het buitenland terugkeren, komt ze in de marges terecht. Werkend voor de geheime SSR (Strategic Scientific Reserve) moet Peggy administratief werk doen. Liever zou ze in het veld werken, en haar grote vaardigheden gebruiken om slechteriken neer te halen. Maar ze probeert ook zo goed als mogelijk te leven als alleenstaande vrouw in de Verenigde Staten, in de nasleep van het verlies van de liefde van haar leven, Steve Rogers, a.k.a. Captain America.

Als de oude bekende Howard Stark (Dominic Cooper) ervan beschuldigd wordt zijn dodelijkste wapens voor geld aan iedereen te geven, neemt hij contact op met Peggy. Zij is de enige die hij nog kan vertrouwen en zij moet de verantwoordelijken opsporen, de wapens vernietigen en zijn naam zuiveren. Aan haar zijde zijn butler, Edwin Jarvis (James D’Arcy), om te helpen bij het onderzoek en het opsporen van zij die verantwoordelijk zijn voor het gebruik van deze massavernietigingswapens. Maar Jarvis, die een man van gewoonte is en een strikte dagelijkse routine heeft, moet grote veranderingen in zijn leven aanbrengen om Peggy bij te kunnen houden.

Mocht ze betrapt worden tijdens deze geheime missies voor Stark, zou Peggy als verrader aangemerkt kunnen worden en de rest van haar leven in de gevangenis door moeten brengen. Of erger… Terwijl ze dieper in het onderzoek duikt, ontdekt ze dat niet iedereen is wie hij lijkt en dat Stark misschien niet zo onschuldig is als hij claimt.

Vanaf januari te zien op ABC.


Lees meer over: agent carter, marvel, eerste beelden, tvspot, abc, peggy carter, hayley atwell, dominic cooper, james darcy

Informatie over de serie: Agent Carter

Populair nieuws