search

Ons nieuws van donderdag 30 oktober 2014

'Game of Thrones'-cast tekent bij tot en met seizoen 7
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-cast tekent bij tot en met seizoen 7

Daarbij komen natuurlijk ook de nodige salarisverhogingen kijken...

The Hollywood Reporter weet te melden dat de cast van Game of Thrones heeft bijgetekend tot en met het zevende seizoen van de HBO-serie. Door de hernieuwing van hun contracten kunnen de hoofdrolspelers van de serie zich scharen onder de meest betaalde acteurs op tv.

Hoewel Game of Thrones afgelopen april werd hernieuwd tot en met seizoen 6, besloot HBO hun zaakjes op orde te brengen en de acteurs ook bij te tekenen voor een zevende seizoen. De 'main cast' bestaande uit Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) krijgen het meeste extra salaris.

Acteurs zoals Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Sophie Turner (Sansa Stark) en Maisie Williams (Arya Stark) krijgen ook opslag, maar niet zoveel als de voorgenoemde namen.

Hoewel dit natuurlijk mooi nieuws is voor de acteurs en hun management, is de vraag wat dit betekent voor de fans van de Westeros-saga. Auteur George R.R. Martin werkt nog steeds aan het zesde van zeven boeken in zijn A Song of Ice and Fire-reeks genaamd The Winds of Winter en door zijn neiging om personages zonder enige genade bruut om te brengen, is het nog meer de vraag wie het overleeft tot het zevende seizoen. Dusver is het zo dat seizoen 5 elementen zal bevatten van zowel A Feast for Crows als A Dance with Dragons. Uitvoerend producenten David Benioff en D.B. Weiss werken momenteel hard samen met Martin om de tijdlijn van toekomstige seizoenen in elkaar te zetten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jerry Bruckheimer maakt tv-serie 'American Gigolo'
Series / Nieuws

Jerry Bruckheimer maakt tv-serie 'American Gigolo'

Gebaseerd op de gelijknamige dramafilm uit 1980 met Richard Gere.

De eindeloze reeks series gebaseerd op films uit de jaren '80 en '90 gaat gestaag door. Deze keer zijn het Paramount Television en Jerry Bruckheimer die samenwerken aan een nieuwe tv-serie gebaseerd op het misdaaddrama American Gigolo uit 1980.

Richard Gere en Lauren Hutton speelden de hoofdrollen in de film, die ging over een oppervlakkige, narcistische mannelijke escort in Los Angeles. Wanneer een van zijn cliënten wordt vermoord en een andere cliënt hem weigert te helpen met een alibi, wordt hij de hoofdverdachte in de moordzaak.

Bruckheimer produceerde de oorspronkelijke versie en zal ook de tv-serie als uitvoerend producent ondersteunen. Paul Schrader, schrijver en regisseur van de filmversie, zal als consultant fungeren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tekenfilmfiguur Richie Rich krijgt een live-action versie
Series / Nieuws

Tekenfilmfiguur Richie Rich krijgt een live-action versie

In 1994 speelde Macauly Culkin het personage in een filmversie.

AwesomenessTV heeft het klassieke tekenfilmfiguur Richie Rich in een nieuw jasje gestoken voor een nieuwe live-action, per aflevering half uur durende comedy-serie. Richie Rich zal vanaf begin 2015 exclusief te zien zijn voor Netflix-leden in Amerika, Canada en Latijns-Amerika.

Richie Rich is een serie over het rijkste jongetje ter wereld. Nadat hij een triljoen dollar verdient door een coole nieuwe groene technologie te ontwikkelen, verhuist Richie naar een enorm landhuis, waar hij begint aan het gaafste leven ooit. In de serie, die bestaat uit 21 afleveringen, zien we hoe Richie avonturen beleeft. Zo gaat hij op ontdekkingsreis naar Antarctica, maakt hij een film met zijn vrienden en ontmoet hij beroemdheden.

De hoofdrollen in Richie Rich worden gespeeld door Jake Brennan (Dark Skies), Joshua Carlon, Jenna Ortega, Lauren Taylor, Kiff VandenHeuvel (Star Trek Into Darkness) en Brooke Wexler.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Neil Patrick Harris in 'American Horror Story: Freak Show'
Series / Nieuws

Neil Patrick Harris in 'American Horror Story: Freak Show'

Zijn echtgenoot heeft ook een rol gekregen.

Neil Patrick Harris en zijn echtgenoot David Burtka krijgen een gastrol in horrorserie American Horror Story: Freak Show. Ze zijn echter niet samen in beeld te zien in de serie van televisiekanaal The FX, dat groot succes boekt met de serie.

Harris is volgens TVLine te zien in de elfde en twaalfde aflevering van het vierde seizoen van de serie. Hij zou de rol van een kameleonverkoper spelen. Zijn echtgenoot, Burtka, speelt in de laatste aflevering van het seizoen in een verhaallijn met het personage van Jessica Lange.

Eerder al kregen we iets te horen over de rol van Harris. "Hij had erg specifieke ideeën over wat hij wilde doen en ik had erg specifieke ideeën voor hem. Dus we hebben hard gewerkt om die samen te brengen," vertelde showrunner Ryan Murphy toen. Eerder werkten zij samen aan een aflevering van Glee.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wes Craven-stripreeks 'Coming of Rage' wordt tv-serie
Series / Nieuws

Wes Craven-stripreeks 'Coming of Rage' wordt tv-serie

De vijf-delige comic-reeks werd onlangs gepubliceerd.

Wes Craven, regisseur van A Nightmare on Elm Street en Scream publiceerde onlangs zijn eerste stripboek, de vijf-delige reeks Coming of Rage. En zoals dat gaat in Hollywood, staat een verfilming al op de planning. In dit geval betreft het een tv-serie die ontwikkeld wordt door Cheyenne Enterprises.

Craven en [i[30 Days of Night[/i]-bedenker Steve Niles schreven de strip samen. Het verhaal klinkt als een variatie op de Britse serie Being Human, met als verschil dat dit verhaal gaat over drie vrienden - een vampier, een weerwolf en een zombie - die samen op de vlucht slaan.

De eerste drie delen van Coming of Rage zijn in een speciale digitale Halloween-bundel uitgebracht voor de Kindle van Amazon.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste bewegende beelden Marvels 'Agent Carter'
Series / Trailer

Eerste bewegende beelden Marvels 'Agent Carter'

En er is een zeer uitgebreide en onthullende synopsis vrijgegeven.

In de post onderaan dit bericht kun je een TV-spot bekijken voor de aankomende tweede Marvel-serie, Agent Carter. Daarnaast heeft televisiezender ABC een nieuwe uitgebreide synopsis vrijgegeven, waaruit blijkt wat we mogen verwachten van de eerste afleveringen.

Jaren voordat Agent Coulson en zijn team van S.H.I.E.L.D. zwoeren zij te beschermen die zichzelf niet kunnen beschermen tegen bedreigingen die ze nooit hadden kunnen voorzien, was er Agent Peggy Carter (Hayley Atwell), die dezelfde eed afgelegd heeft, maar leefde in een andere tijd, waarin vrouwen niet erkend werden als net zo slim of hard als hun mannelijke tegenhangers. Maar niemand had Peggy ooit mogen onderschatten.

Het is 1946 en de vrede heeft een serieuze klap aan Peggy gegeven, want nu de mannen van de strijd in het buitenland terugkeren, komt ze in de marges terecht. Werkend voor de geheime SSR (Strategic Scientific Reserve) moet Peggy administratief werk doen. Liever zou ze in het veld werken, en haar grote vaardigheden gebruiken om slechteriken neer te halen. Maar ze probeert ook zo goed als mogelijk te leven als alleenstaande vrouw in de Verenigde Staten, in de nasleep van het verlies van de liefde van haar leven, Steve Rogers, a.k.a. Captain America.

Als de oude bekende Howard Stark (Dominic Cooper) ervan beschuldigd wordt zijn dodelijkste wapens voor geld aan iedereen te geven, neemt hij contact op met Peggy. Zij is de enige die hij nog kan vertrouwen en zij moet de verantwoordelijken opsporen, de wapens vernietigen en zijn naam zuiveren. Aan haar zijde zijn butler, Edwin Jarvis (James D'Arcy), om te helpen bij het onderzoek en het opsporen van zij die verantwoordelijk zijn voor het gebruik van deze massavernietigingswapens. Maar Jarvis, die een man van gewoonte is en een strikte dagelijkse routine heeft, moet grote veranderingen in zijn leven aanbrengen om Peggy bij te kunnen houden.

Mocht ze betrapt worden tijdens deze geheime missies voor Stark, zou Peggy als verrader aangemerkt kunnen worden en de rest van haar leven in de gevangenis door moeten brengen. Of erger… Terwijl ze dieper in het onderzoek duikt, ontdekt ze dat niet iedereen is wie hij lijkt en dat Stark misschien niet zo onschuldig is als hij claimt.

Vanaf januari te zien op ABC.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult eerste trailer epische 'Marco Polo'
Series / Trailer

Netflix onthult eerste trailer epische 'Marco Polo'

De eerste epische serie van de zender, met veel geweld, seks en avontuur.Online streamingkanaal Netflix biedt al series als House of Cards, Lilyhammer, Hemlock Grove en Orange is the New Back aan. Geen daarvan is echter een epische avonturenserie en om die reden besliste het kanaal tot het maken van de serie Marco Polo. Daarvan is nu de trailer vrijgegeven, die hierboven te kijken is.

De serie is vanaf 12 december om één minuut over acht te streamen in alle landen waar Netflix beschikbaar is. In Marco Polo volgen we de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger, aan het hof van Kublai Khan, in het dertiende eeuwse China. De titelrol wordt gespeeld door de Italiaanse nieuwkomer Lorenzo Richelmy. Verder speelt Zhu Zhu, een Chinese actrice, de rol van de liefde van Marco, Kokachin. Joan Chen is verder Keizerin Chabi en Benedict Wong speelt Kublai Khan.

"We zijn er trots op een serie te presenteren die het op kan nemen tegen een aantal van de succesvolste films die we ooit gemaakt hebben," vertelde producent Harvey Weinstein nog over de serie. "Marco Polo is een figuur waar we allemaal van gehoord hebben, maar die weinig mensen ook echt kennen. Dus we kijken ernaar uit om hem aan de wereld te introduceren."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.