search
Netflix onthult eerste trailer epische 'Marco Polo'
Series / Trailer

Netflix onthult eerste trailer epische 'Marco Polo'

De eerste epische serie van de zender, met veel geweld, seks en avontuur.Online streamingkanaal Netflix biedt al series als House of Cards, Lilyhammer, Hemlock Grove en Orange is the New Back aan. Geen daarvan is echter een epische avonturenserie en om die reden besliste het kanaal tot het maken van de serie Marco Polo. Daarvan is nu de trailer vrijgegeven, die hierboven te kijken is.

De serie is vanaf 12 december om één minuut over acht te streamen in alle landen waar Netflix beschikbaar is. In Marco Polo volgen we de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger, aan het hof van Kublai Khan, in het dertiende eeuwse China. De titelrol wordt gespeeld door de Italiaanse nieuwkomer Lorenzo Richelmy. Verder speelt Zhu Zhu, een Chinese actrice, de rol van de liefde van Marco, Kokachin. Joan Chen is verder Keizerin Chabi en Benedict Wong speelt Kublai Khan.

"We zijn er trots op een serie te presenteren die het op kan nemen tegen een aantal van de succesvolste films die we ooit gemaakt hebben," vertelde producent Harvey Weinstein nog over de serie. "Marco Polo is een figuur waar we allemaal van gehoord hebben, maar die weinig mensen ook echt kennen. Dus we kijken ernaar uit om hem aan de wereld te introduceren."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen