search
Trailer voor 'Law & Order: Organized Crime' met de terugkeer van Christopher Meloni
Series / Trailer

Trailer voor 'Law & Order: Organized Crime' met de terugkeer van Christopher Meloni

Law & Order krijgt een nieuwe serie, namelijk Law & Order: Organized Crime.

Al jaren is de serie Law & Order een succes voor de zender CBS en binnenkort verschijnt de zevende serie in het geliefde Law & Order-universum. Deze krijgt de titel Law & Order: Organized Crime en hieronder zie je een nieuwe teaser.

Law & Order: Organized Crime is een spin-off van het langlopende Law & Order: Special Victims Unit dat al uit 22 seizoenen bestaat. Organized Crime komt opnieuw van Dick Wolf en er is een belangrijke rol voor Christopher Meloni als Elliot Stabler, die uiteraard ook in SUV te zien was.

Beelden Law & Order: Organized Crime
Op 1 april start Law & Order: Organized Crime op CBS en er zijn ook rollen voor onder meer Dylan McDermott, Tamara Taylor, Danielle Moné Truitt en Ainsley Seiger. Actrice Mariska Hargitay is te zien als Olivia Benson, ook bekend uit Special Victims Unit.

In onderstaande beelden zien we Stabler weer in actie en dat zal de fans goed doen. In seizoen 12 nam Meloni afscheid van SUV en in seizoen 22 was hij in een gastrol te zien.Lees ook: 'Law & Order: Organized Crime': Eerste teaser brengt geliefd personage terug
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen