search

Ons nieuws van maandag 22 februari 2021

'The Falcon and the Winter Soldier' heeft een gigantisch budget
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' heeft een gigantisch budget

De volgende MCU-serie, The Falcon and the Winter Soldier, heeft een immens groot budget.

We wisten al dat de budgetten van de diverse Marvel-series die voor Disney+ gemaakt worden echt gigantisch zijn. Maar van acteur Anthony Mackie, die de rol van Sam Wilson speelt in The Falcon and the Winter Soldier, horen we nu hoe groot.

De acteur sprak met Desus & Mero en vertelde over zijn aankomende projecten en de sfeer die hangt op sets van Marvel Studios. Volgens hem zijn ze gigantisch, met teams die meer dan 250 mensen omvatten.

Gigantisch duur
"Toen we The Falcon and the Winter Soldier opnamen in Praag, was dat een productie zo groot als ze maar worden," begon de acteur.

"Er gaan echt honderden miljoenen dollars in zitten. Maar tegelijk is er een bepaald gebrek aan verbinding tussen zoveel mensen. Er zijn echt 250 mensen op de set elke dag en daardoor vorm je van die hele kleine groepjes. Bij Marvel zijn het heel sterke connecties. Zo ken ik onze prop guy al 14 jaar. We hebben elkaars kinderen zien opgroeien."

De serie is vanaf 19 maart te streamen op Disney+. Gedurende zes weken krijgen we elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien.

Lees ook: Strakke poster en beelden uit 'The Falcon and the Winter Soldier'

Lees ook: De volgende Marvel-serie op Disney+ bevat wél pompende ouderwetse actie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tim Burton maakt 'Wednesday Addams' serie voor Netflix
Series / Nieuws

Tim Burton maakt 'Wednesday Addams' serie voor Netflix

Netflix heeft echt geweldig nieuws voor fans van 'The Addams Family'...

Fans van The Addams Family hebben weer iets moois om naar uit te kijken. Netflix heeft namelijk een serie in productie die draait rond Wednesday Addams.

Er zijn natuurlijk reeds verschillende films en series over The Addams Family verschenen. In tegenstelling tot deze projecten draait het in de nieuwe reeks op Netflix echter echt om Wednesday.

Meteen zijn de verwachtingen voor het aankomende project hooggespannen. Dat niet alleen omwille van het onderwerp van de reeks, maar ook omdat niemand minder dan Tim Burton er zijn medewerking aan verleent. Hij maakt met deze nieuwe reeks dan ook zijn debuut voor het kleine scherm.

Wednesday
Het vinden van een geschikte titel voor deze nieuwe serie zal wellicht niet zoveel voeten in de aarde hebben gehad. Netflix heeft er namelijk voor gekozen om ze gewoon Wednesday te dopen. Het wordt een coming-of-age serie die zou beschikken over een griezelige touch. De reeks wordt zowel geschreven als geproduceerd door Alfred Gough en Miles Millar.

De serie Wednesday zal in totaal 8 afleveringen gaan tellen. Wanneer de reeks precies zal verschijnen is tot dusver nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix trekt stekker uit razend populaire Kerstserie
Series / Nieuws

Netflix trekt stekker uit razend populaire Kerstserie

De keuze is opvallend, want de serie geniet een aanzienlijke populariteit...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zag er na de succesvolle lancering van het tweede seizoen van Home for Christmas goed uit voor nog een extra vervolg. Die hoop heeft Netflix nu echter de kop ingedrukt.

Home for Christmas, ook bekend onder de naam Hjem til jul zal dus geen derde seizoen meer krijgen. Dat ondanks toch het wel niet onaanzienlijke succes dat de serie heeft weten te boeken. De keuze van Netflix is opvallend, maar werd inmiddels bevestigd aan Noorse media.

De serie Hjem til jul vertelt het verhaal van Johanne die haar familie wijsmaakt dat ze een vriend heeft. Dat is op zich niet zo'n groot probleem, alleen wordt ze samen met haar vriend uitgenodigd om Kerstmis te gaan vieren bij haar familie. Er zit voor Johanne dan ook eigenlijk niets anders op dan op zoek te gaan naar een vriend.

Mooi afgerond
Het tweede seizoen kende geen officieel einde. Anderzijds viel het wel op dat er ook geen sprake was van een cliffhanger. Nu heeft Netflix dus aangekondigd dat er geen vervolg meer zal komen. Ook de regisseur van de reeks, namelijk Olav Sørensen heeft dit ondertussen officieel bevestigd.

De regisseur liet nog optekenen dat hij van mening is dat het verhaal in ieder geval mooi is afgerond. Eén ding staat hoe dan ook vast, we zullen het tijdens Kerst 2021 alvast zeker met één prachtige serie minder moeten stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Bold Type' vanaf maart te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

'The Bold Type' vanaf maart te bekijken op Netflix

De serie is nu ook al te bekijken bij Videoland en bij Amazon Prime Video...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op dit ogenblik is de serie The Bold Type reeds te bekijken bij Videoland evenals bij Amazon Prime Video. In maart komt de serie nu ook (eindelijk) naar streamingdienst Netflix.

In de serie The Bold Type volgen we drie millennials die werken voor een tijdschrift in de Amerikaanse metropool New York. Het tijdschrift luistert naar de naam 'Scarlet'. Het spreekt voor zich dat hun levens op regelmatige basis overhoop worden gehaald door de nodige hoeveelheid aan drama.

Sutton Brady, gespeeld door Meghann Fahy houdt er bijvoorbeeld een affaire op na met één van de leden van het bestuur van het tijdschrift. Jane Sloan (gespeeld door Katie Stevens) krijgt op een zeker ogenblik de opdracht om een artikel te schrijven over haar ex-vriend.

In maart op Netflix
Het was voor fans van The Bold Type reeds mogelijk om deze serie op verschillende manieren te bekijken. Men was hiervoor echter aangewezen op Videoland en Amazon Prime Video. Daar komt nu dus verandering in.

Opmerkelijk, tot dusver is alleen nog maar bekend dat de reeks vanaf 1 maart zal verschijnen op Netflix. Hoeveel seizoenen er vanaf dat ogenblik te bekijken zullen zijn werd nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' brengt fanfavoriet personage terug voor laatste seizoen
Series / Nieuws

'Lucifer' brengt fanfavoriet personage terug voor laatste seizoen

Het zesde seizoen van Lucifer brengt een van de favoriete personages van heel wat fans terug.

Lucifer brengt Scarlett Estevez terug voor het zesde seizoen. De actrice heeft een manier gevonden om tijd te maken in haar overvolle agenda, zodat ze te zien kan zijn in het laatste seizoen van de serie.

Tegenover TV Line laten showrunner Joe Henderson en Ildy Modrovich weten dat de actrice terugkeert als de dochter van Chloe. Ze zal niet alleen in het zesde seizoen te zien zijn, maar speelt die rol straks ook in de tweede helft van het vijfde seizoen. Dat moet nog te zien zijn op Netflix.

Einde van de serie
De eerste helft van het vijfde seizoen staat al op Netflix. We weten nog niet wanneer de tweede helft te zien zal zijn. Wel weten we dat de opnames in oktober 2020 afgerond werden en dat men bezig is met de opnames van het zesde seizoen.

Dat betekent dat het einde dus nadert voor een van de populairste Netflix-series van de afgelopen tijd.

Lucifer was oorspronkelijk drie seizoenen lang te zien op FOX. Daarna nam Netflix het over en redde men de serie. Maar na drie seizoenen op Netflix is het straks echt voorbij.

Lees ook: Fan van 'Lucifer' op Netflix? Dan hebben we minder goed nieuws voor je..

Lees ook: Seizoen 6 van 'Lucifer' heeft met veel tegenslagen te maken maar gaat stug door
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor 'Law & Order: Organized Crime' met de terugkeer van Christopher Meloni
Series / Trailer

Trailer voor 'Law & Order: Organized Crime' met de terugkeer van Christopher Meloni

Law & Order krijgt een nieuwe serie, namelijk Law & Order: Organized Crime.

Al jaren is de serie Law & Order een succes voor de zender CBS en binnenkort verschijnt de zevende serie in het geliefde Law & Order-universum. Deze krijgt de titel Law & Order: Organized Crime en hieronder zie je een nieuwe teaser.

Law & Order: Organized Crime is een spin-off van het langlopende Law & Order: Special Victims Unit dat al uit 22 seizoenen bestaat. Organized Crime komt opnieuw van Dick Wolf en er is een belangrijke rol voor Christopher Meloni als Elliot Stabler, die uiteraard ook in SUV te zien was.

Beelden Law & Order: Organized Crime
Op 1 april start Law & Order: Organized Crime op CBS en er zijn ook rollen voor onder meer Dylan McDermott, Tamara Taylor, Danielle Moné Truitt en Ainsley Seiger. Actrice Mariska Hargitay is te zien als Olivia Benson, ook bekend uit Special Victims Unit.

In onderstaande beelden zien we Stabler weer in actie en dat zal de fans goed doen. In seizoen 12 nam Meloni afscheid van SUV en in seizoen 22 was hij in een gastrol te zien.Lees ook: 'Law & Order: Organized Crime': Eerste teaser brengt geliefd personage terug
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave actieseries op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Nieuws

3 gave actieseries op Netflix om in één ruk te bingen

Dol op actie en streaming? Check hieronder drie tips voor actieseries op Netflix.

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie ijzersterke actieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Bodyguard | Bing nu! | 1 seizoen

Een oorlogsveteraan, gespeeld door Richard Madden, helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht. Van deze oorspronkelijke BBC-serie zou ook een tweede seizoen moeten komen.Tribes of Europa | Bing nu! | 1 seizoen

In deze Duitse actieserie vechten in het postapocalyptische Europa twee broers en een zus om te overleven. Terwijl de microstaten oorlog voeren, ligt er een grotere bedreiging op de loer. Recent verscheen het eerste seizoen op Netflix.Luther | Bing nu! | 5 seizoenen

De toegewijde rechercheur van Idris Elba probeert zijn privéleven op de rails te houden terwijl hij moet omgaan met de psychologische factoren die misdaden met zich meebrengen. Er moet meer in de reeks verschijnen, waaronder een film.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topacteur verklapt waarom hij in de Marvel-serie 'Moon Knight' gaat spelen
Series / Nieuws

Topacteur verklapt waarom hij in de Marvel-serie 'Moon Knight' gaat spelen

De Marvel-serie Moon Knight heeft meerdere topacteurs. Ook Ethan Hawke.

Veel van de nieuwe namen in de Marvel-series op Disney+ zijn nog redelijk onbekend. Dat zal bij de serie Moon Knight anders zijn, aangezien daarin in ieder geval twee grote namen uit Hollywood een rol gaan spelen.

Al even geleden werd bekend dat Oscar Isaac (Star Wars: The Force Awakens) de titelrol gaat invullen en niet veel later voegde ook Ethan Hawke (The Purge, Training Day) zich bij de show.

Waarom Ethan Hawke in Moon Knight gaat spelen
In gesprek met The Ringer onthulde Hawke, die eerder rollen in superheldenproducties weigerde, waarom hij nu wel 'ja' heeft gezegd. De aanwezigheid van Isaac blijkt enorm belangrijk te zijn geweest.

"Belangrijk voor mij was de aanwezigheid van Oscar, om eerlijk te zijn", zei Hawke. "Ik vind hem een "‹"‹heel indrukwekkende speler in mijn vakgebied. Ik hou van wat hij doet met zijn leven. Hij doet me denken aan de acteurs die in ontmoette toen ik voor het eerst in New York aankwam, en naar wie ik opkeek."

"Oscar is jonger dan ik, en ik hou van de manier waarop hij zichzelf profileert, en ik hou van de manier waarop hij denkt. En over het algemeen gebeuren er goede dingen als je in de kamer bent met mensen die je leuk vindt, toch?!" aldus de acteur.

Moon Knight is een van de series die in 2022 op Disney+ moeten gaan verschijnen. Hawke speelt de nog onbekende schurk.Lees ook: Nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' voor Disney+ vindt zijn schurk in grote Hollywood-naam

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen rondom de aankomende Marvel-serie 'Moon Knight'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende schurken op foto's van de Marvel-serie 'Hawkeye'
Series / Nieuws

Opvallende schurken op foto's van de Marvel-serie 'Hawkeye'

De Marvel-serie Hawkeye wordt nu opgenomen en de schurken zijn toch best anders.

De Marvel-serie Hawkeye wordt op dit moment genomen door Marvel Studios en Disney+. De serie zal voornamelijk gaan over Clint Barton a.k.a. Hawkeye van acteur Jeremy Renner die zijn rol gaat overdragen aan Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld. Let op: SPOILERS.

Via nieuwe setfoto's krijgen we nu een eerste blik op de schurken in de serie die eind 2021 op Disney+ moet gaan verschijnen. En deze schurken hebben toch een best opvallende naam.

Setfoto's onthullen de schurken uit Hawkeye
Onderstaande foto's zijn online verschenen en laten de Tracksuit Draculas zien. Deze schurken namen het in de comics al op tegen Hawkeye en zij stuurden de huurmoordenaar Clown achter Hawkeye aan. En die schurk is al bevestigd voor de show.

In de comics bestaat de groep Tracksuit Draculas uit Oost-Europese mannelijke gangsters, maar in de tv-serie wordt de groep iets inclusiever, uitgaande van de setfoto's. Later dit jaar dus op Disney+.

Tweet verwijderd

Lees ook: 'Hawkeye'-foto toont de badass nieuwe Marvel-heldin

Lees ook: Duidelijke blik op Hailee Steinfeld in superheldenpakje in Marvel-serie 'Hawkeye'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wijzigt deze details in live-action 'Avatar: Last Airbender'
Series / Nieuws

Netflix wijzigt deze details in live-action 'Avatar: Last Airbender'

Netflix komt met een live-action versie van Avatar: Last Airbender, en die gaat afwijken van de animatieserie.

De live-action reboot van Avatar: Last Airbender zal bepaalde details veranderen. De leeftijd van hoofdpersonen Katara en Sokka zal bijvoorbeeld flink gaan verschillen.

Eerder deze week hoorden we dat er een nieuwe showrunner gevonden was in de vorm van Albert Kim. Hij nam het over van Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino, die het project verlaten hebben wegens creatieve meningsverschillen.

Details veranderen
De animatieserie waar Netflix zich op baseert draait om Aang, de Avatar die honderd jaar van de wereld verdween en gevonden wordt door broer en zus Aang en Sokka. Sokka is de oudere broer, een non-bender. Maar zijn zus Katara, de geliefde van Aang, kan watersturen.

Nu horen we dat de twee een andere leeftijd krijgen. Aang zal 12 jaar oud blijven. Maar Katara wordt ouder dan in de oorspronkelijke serie. Toen was ze 14, nu zal ze 16 jaar oud zijn. Bovendien is ze ouder dan haar broer Sokka, die 14 is en daarmee een jaar jonger wordt gemaakt dan in de animatieserie.

Verder horen we dat de serie een andere structuur krijgt. Elke aflevering duurt een uur, in tegenstelling tot de half uur durende afleveringen van het origineel. Er komen er tien in het eerste seizoen.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' blijft verrassend populair

Lees ook: Live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix vindt nieuwe maker
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen van megahit 'Tiger King' komt snel naar Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen van megahit 'Tiger King' komt snel naar Netflix

Een tweede seizoen van Tiger King komt heel erg snel naar Netflix. Gelukkig maar!

Tiger King was in 2020 een van de meest bekeken Originals van Netflix. De serie trok zo'n 64 miljoen kijkers in de eerste vier weken dat deze online stond.

Gek is het dus niet dat er een tweede seizoen aan zit te komen. Dat seizoen zal volgens een van de sterren van de vrij bizarre docuserie snel gelanceerd worden op Netflix.

Bijna te zien
"Ik wil jullie heel erg bedanken voor het kijken van Tiger King. En jawel, geloof het of niet, er zit heel snel een tweede seizoen aan te komen, dus daar kan je de komende tijd echt naar uitkijken", aldus John Reinke.

Eerder al werd geclaimd dat een tweede seizoen in maart of april te zien zou kunnen zijn. Dat moet het vermoedelijk wel zonder Joe Exotic doen, de mand ei ervoor zorgde dat de eerste reeks juist zo'n enorm succes bleek te zijn op Netflix.

Voor Exotic lijken er genoeg kansen te liggen voor andere successen, want Rob Lowe en Nicolas Cage hebben allebei getekend om hem te spelen in een film; producties voor Netflix en Amazon Prime Video.

Lees ook: 'Tiger King'-rivaliteit neemt nog meer toe

Lees ook: Dit zijn de 10 meest gezochte series van 2020
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix van dit moment
Series / Streaming-diensten

Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix van dit moment

Er is een nieuwe serie die op de eerste plek staat op Netflix: Behind Her Eyes.

Netflix voegt elke week weer een hele rits nieuwe series toe. Daardoor kan het soms moeilijk zijn de bomen door het bos te zien. Vandaag zetten we daarom de vijf best bekeken series op dit moment op een rij.

#1 Behind Her Eyes (miniserie): Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw.

#2 Outlander (5 seizoenen): Dit spannende verhaal over het drama van twee geliefden die gescheiden zijn door de tijd.

#3 Tribes of Europa (seizoen 1): In het postapocalyptische Europa vechten twee broers en een zus om te overleven. Terwijl de microstaten oorlog voeren, ligt er een grotere bedreiging op de loer.

#4 Homeland (seizoen 8): Carrie is nog altijd niet hersteld. Dit nieuwe seizoen wordt ze in eerste instantie naar Kaboel gestuurd om een vredesovereenkomst met de Taliban te helpen sluiten. Het is het begin van een gevaarlijke missie.

#5 Firefly Lane (seizoen 1): Katherine Heigl en Sarah Chalke zijn onafscheidelijk in dit romantische drama naar de bestseller van Kristin Hannah. Ze spelen hartsvriendinnen Tully en Kate, die elkaar door dik en dun steunen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: De donkere psychologische thriller 'Behind her Eyes'

Lees ook: WTF is… 'Behind Her Eyes' van Netflix?!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano beschuldigt Disney van pesterijen
Series / Nieuws

Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano beschuldigt Disney van pesterijen

Gina Carano werd ontslagen bij The Mandalorian en reageert nu heel uitgebreid op dat nieuws.

Gina Carano werd door Disney ontslagen bij The Mandalorian. Ze plaatste een hele rits vrij bizarre berichten op sociale media. Tijdens een nieuw interview gaat ze echt in op de beschuldigingen en haar ontslag.

Deadline sprak de actrice, die stelt dat er pesterijen plaatsvonden. "Ik heb zoveel meegemaakt, en zoveel moeten zien, en de pesterijen die nu plaatsvinden heb ik eerder gezien," aldus Carano.

Niet de enige
"Ik ben ook echt niet de enige die door dit bedrijf gepest is, en dat weet ik echt heel goed. Ik zou een verhaal kunnen vertellen dat alles in de media om zou draaien, maar dat deel ik niet omdat ik een vriend niet wil verraden. Iedereen is bang zijn baan te verliezen," aldus Carano.

Volgens haar werd ze vooral ontslagen omdat ze een mening heeft die afwijkt van sommige andere mensen. "De gedachte dat iemand anders dat zou overkomen, dat mogen ze niet doen," aldus de actrice.

Ondertussen is er een petitie gestart op Change.org, in de hoop haar terug te brengen. Meer dan 60.000 mensen tekenden al.

Lees ook: Controversiële actrice Gina Carano is nu de populairste ster van de wereld

Lees ook: Petitie om Gina Carano weer terug te halen bij 'The Mandalorian' begint nu echt te lopen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'The Walking Dead'-ster krijgt gigantisch bedrag voor laatste seizoen
Series / Nieuws

Gerucht: 'The Walking Dead'-ster krijgt gigantisch bedrag voor laatste seizoen

Norman Reedus zou flink wat meer betaald krijgen voor de laatste afleveringen van de serie The Walking Dead, en vooral voor zijn spin-off.

Het is heel ingewikkeld om je The Walking Dead voor te stellen zonder acteur Norman Reedus. Hij speelt de rol van Daryl in de serie en debuteerde vroeg in het eerste seizoen.

En hoewel de serie tot een einde komt met het elfde seizoen, geldt dat niet voor de tijd van de acteur in de franchise. Hij krijgt namelijk een heel eigen spin-off, die om een roadtrip van Daryl en Carol gaat draaien. Maar dat zou ook gepaard gaan met een forse salarisverhoging.

20 miljoen dollar
Daniel Richtman claimt op basis van anonieme bronnen binnen AMC dat Reedus maar liefst 20 miljoen dollar zou krijgen voor het elfde en laatste seizoen van de serie. En hij zou ook nog eens 20 miljoen dollar krijgen voor het eerste seizoen van de spin-off.

Daarmee levert hij dan iets in, als het nieuws klopt: hij kreeg in 2018 namelijk 1 miljoen dollar per aflevering van The Walking Dead betaald. Zo bezien zou je ervan uit gaan dat hij er alleen maar op vooruit zou gaan. Als het verhaal van Richtman klopt, krijgt Reedus iets minder dan 1 miljoen dollar voor de laatste 24 afleveringen, maar juist iets meer voor de spin-off.

Hoe dan ook, we kunnen Daryl binnenkort weer zien, want op 28 februari gaat seizoen tien weer door.

Lees ook: 'The Walking Dead' vestigt een eigen record dat niet zomaar verslagen zal worden

Lees ook: Duistere gebeurtenissen rond Maggie in 'The Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
IJzingwekkende openingsminuten 'The Walking Dead' seizoen 10C vrijgegeven
Series / Video/clip/featurette

IJzingwekkende openingsminuten 'The Walking Dead' seizoen 10C vrijgegeven

Maggie en Negan staan lijnrecht tegenover elkaar in deze eerste twee minuten van het nieuwe deel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead is weer van start; op 28 februari om precies te zijn. Voor die gelegenheid heeft AMC een clip vrijgegeven met daarin een hint naar wat we kunnen verwachten. Deze video toont namelijk een confrontatie tussen Negan en Maggie.

In de clip zien we dat Maggie lijnrecht tegenover Negan komt te staan. Zij weet natuurlijk van niets als het aankomt op de deal die Negan heeft gesloten met Carol. Hij verzekert Maggie ervan dat hij niet ontsnapt is en Maggie loopt weg, maar je voelt dat er meer aan de hand is.

Maggie is terug
Dat belooft dan ook nog wel wat te worden. Maggie zal echt niet zomaar accepteren dat Negan, de man die haar echtgenoot op gruwelijke wijze doodknuppelde voor haar ogen, weer vrij is en helemaal goed zit met haar vrienden. Hieronder de video:Het tiende seizoen van The Walking Dead krijgt in totaal zes nieuwe afleveringen. Daarna neemt de serie even een pauze, om later dit jaar verder te gaan met het extra lange, maar laatste, seizoen.

The Walking Dead heeft nog dertig afleveringen te gaan, dan is het helemaal voorbij.

Lees ook: 'The Walking Dead' vestigt een eigen record dat niet zomaar verslagen zal worden

Lees ook: Duistere gebeurtenissen rond Maggie in 'The Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoop je op een 'Buffy the Vampire Slayer'-revival? Dan hebben we slecht nieuws voor je
Series / Nieuws

Hoop je op een 'Buffy the Vampire Slayer'-revival? Dan hebben we slecht nieuws voor je

De kans is echt heel erg klein dat Buffy the Vampire Slayer een revival krijgt.

Mocht je hopen dat Buffy the Vampire Slayer een revival krijgt, dan hebben we slecht nieuws voor je. Want hoewel er echt al jaren verhalen rond gaan over een mogelijke revival voor de serie, is de kans klein.

Actrice Sarah Michelle Gellar wil namelijk niet terugkeren naar het project. Daarmee zouden we dan echt, als er een revival komt, andere personages moeten gaan volgen. Zonder Gellar als Buffy, lijkt er weinig ruimte voor een echte revival.

Te moe en nors
De actrice zei dat ze het niet ziet zitten om terug te keren voor een Buffy the Vampire Slayer-revival. Een belangrijk onderdeel van het personage, was het feit dat het om een tiener ging. De monsters "waren vooral een metafoor voor hoe het is om in de puberteit te zitten".

"Ik denk wel dat het verhaal zich voor een revival leent. Het zou interessant zijn om te zien hoe een chosen one daarmee omgaat. Maar ik denk niet dat ik het ben, ik zou het niet moeten doen", aldus de actrice. Ze gaf toe dat ze "er veel te moe en te nors" voor is "om weer zoveel werk te doen".

De franchise werd in 1992 met een film gelanceerd, en ging in 1997 verder met een televisieserie. Die eindigt in 2003.

Lees ook: Nog een 'Buffy the Vampire Slayer'-actrice heeft kritiek op Joss Whedon

Lees ook: 'Buffy the Vampire Slayer'-revival lijkt echt onmogelijk
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision' krijgt ontzettend epische, maar verdrietige finale
Series / Nieuws

'WandaVision' krijgt ontzettend epische, maar verdrietige finale

We mogen een vrij typisch Marvel-einde verwachten, lijkt het, maar ook een treurig einde.

Zeven weken kunnen we al genieten van WandaVision op Disney+. Maar aan alles komt een einde en zo dus ook aan deze serie. Nog maar twee weken en dan weten we hoe het afloopt.

Actrice Teyonah Parris, die de rol van Monica Rambeau speelt, zegt dat de finale van de serie heel episch, maar ook enorm verdrietig is. Zij kan het weten, want ze zit in zo'n beetje elke aflevering van de serie.

Grote finale
De actrice sprak met The Hollywood Reporter over de laatste afleveringen van de Marvel-serie. Die beloven nog heel wat verrassingen met zich mee te brengen.

"Het wordt episch, maar ook ongelofelijk verdrietig. ik bedoel, ik vind de hele serie enorm verdrietig, maar ik zet de woorden bewust naast elkaar", aldus Parris.
Ze wilde natuurlijk niet nog meer vertellen over de redenen waarom ze dat einde dan zo verdrietig vindt, maar we kunnen ons er wel iets bij voorstellen. Voor nu is het natuurlijk ook de vraag waar de serie heen zal gaan met zijn laatste twee afleveringen. Krijgen we nog een epische cameo?

Nog een tweetal afleveringen en dan is de serie voorbij.

Lees ook: De nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' op Disney+ is nu de populairste serie ter wereld

Lees ook: 'WandaVision' aflevering 6: Dit zijn de meest schokkende onthullingen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' seizoen 11 gaat anders voelen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' seizoen 11 gaat anders voelen

De afleveringen worden dit keer niet opgenomen zoals gebruikelijk, wat gevolgen heeft voor de sfeer.

The Walking Dead werd tot nu toe op 16mm-film opgenomen. Daardoor kreeg je een goed klassiek horrorgevoel bij het kijken van de serie. Maar de laatste dertig afleveringen worden vanwege het coronavirus digitaal opgenomen.

Dat bevestigt showrunner Angela Kang in een e-mail aan Yahoo. "De keuze werd gemaakt omdat er minder moet gebeuren als je digitaal opneemt, tegenover 16 mm. Je hebt minder momenten waarop je elkaar mogelijk aanraakt. Je hoeft bijvoorbeeld niet elke paar minuten de filmrol te vervangen", aldus Kang.

Ander gevoel
Een van de cinematografen stelde eerder nog dat de serie juist heel veel waarde hechtte aan de look. "Een van de dingen waar de serie sterk op leunt, is het feit dat we op film opnemen", aldus Stephen Campbell.

Maar dat wordt nu dus anders. Doordat er geen 16mm gebruikt wordt, zal je minder 'grain' in het beeld zien. Dat maakt van de serie dus ook minder een klassieke horrorserie.

Dat heeft dus echt praktische redenen en komt niet voort uit budgettaire keuzes of iets anders, maar echt vanwege het coronavirus en het feit dat crewleden elkaar zo min mogelijk moeten aanraken.

Lees ook: 'The Walking Dead' vestigt een eigen record dat niet zomaar verslagen zal worden

Lees ook: Duistere gebeurtenissen rond Maggie in 'The Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel vindt weer een nieuwe actrice voor in de serie 'Ms. Marvel' van Disney+
Series / Nieuws

Marvel vindt weer een nieuwe actrice voor in de serie 'Ms. Marvel' van Disney+

Ms. Marvel verschijnt later dit jaar op Disney+, als vijfde MCU-serie in één jaar.

Alweer even geleden startten de opnames voor de Marvel-serie Ms. Marvel, de vierde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe op Disney+ in slechts één jaar tijd. Nu is er weer een nieuwe actrice toegevoegd aan de cast.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat actrice Laurel Marsden (Survive) een rol gaat spelen in de Marvel-serie rond de tienerheldin. Marsden gaat het personage Zoe Zimmer spelen, een van de klasgenootjes van Kamala Khan.

Zoe Zimmer ook in Ms. Marvel
Het personage Zoe Zimmer is niet alleen een klasgenootje. Ook is ze een vriendin en soms een pestkop. Duidelijk is dat ze een belangrijke rol krijgt in de show van Marvel Studios en Disney+.

Iman Vellani speelt de titelheldin, Aramis Knight is Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh is Amir Khan, Rish Shah is Kamran, Zenobia Shroff is Muneeba Khan, Mohan Kapoor is Yusuf Khan, Matt Lintz is Bruno Carrelli, Yasmeen Fletcher is Nakia Bahadir, Laith Nakli is Sheikh Abdullah en Travina Springer is Tyesha Hillman.

Onbekende rollen zijn er voor Azhar Usman en Nimra Bucha, Randy Havens. Een grote bijrol zal er waarschijnlijk zijn voor Brie Larson als Captain Marvel.Lees ook: De komst van de 'Inhumans' naar het Marvel Cinematic Universe is onvermijdelijk

Lees ook: Waarom is er plots zoveel kritiek op de serie 'Ms. Marvel' van Disney+?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.