search
'The Bold Type' vanaf maart te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

'The Bold Type' vanaf maart te bekijken op Netflix

De serie is nu ook al te bekijken bij Videoland en bij Amazon Prime Video...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op dit ogenblik is de serie The Bold Type reeds te bekijken bij Videoland evenals bij Amazon Prime Video. In maart komt de serie nu ook (eindelijk) naar streamingdienst Netflix.

In de serie The Bold Type volgen we drie millennials die werken voor een tijdschrift in de Amerikaanse metropool New York. Het tijdschrift luistert naar de naam 'Scarlet'. Het spreekt voor zich dat hun levens op regelmatige basis overhoop worden gehaald door de nodige hoeveelheid aan drama.

Sutton Brady, gespeeld door Meghann Fahy houdt er bijvoorbeeld een affaire op na met één van de leden van het bestuur van het tijdschrift. Jane Sloan (gespeeld door Katie Stevens) krijgt op een zeker ogenblik de opdracht om een artikel te schrijven over haar ex-vriend.

In maart op Netflix
Het was voor fans van The Bold Type reeds mogelijk om deze serie op verschillende manieren te bekijken. Men was hiervoor echter aangewezen op Videoland en Amazon Prime Video. Daar komt nu dus verandering in.

Opmerkelijk, tot dusver is alleen nog maar bekend dat de reeks vanaf 1 maart zal verschijnen op Netflix. Hoeveel seizoenen er vanaf dat ogenblik te bekijken zullen zijn werd nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen