Netflix trekt stekker uit razend populaire Kerstserie

Netflix trekt stekker uit erg populaire Kerstserie

De keuze is opvallend, want de serie geniet een aanzienlijke populariteit...

Geoffrey Ketels, 22 februari 2021 om 17:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zag er na de succesvolle lancering van het tweede seizoen van Home for Christmas goed uit voor nog een extra vervolg. Die hoop heeft Netflix nu echter de kop ingedrukt.
Home for Christmas, ook bekend onder de naam Hjem til jul zal dus geen derde seizoen meer krijgen. Dat ondanks toch het wel niet onaanzienlijke succes dat de serie heeft weten te boeken. De keuze van Netflix is opvallend, maar werd inmiddels bevestigd aan Noorse media.

De serie Hjem til jul vertelt het verhaal van Johanne die haar familie wijsmaakt dat ze een vriend heeft. Dat is op zich niet zo'n groot probleem, alleen wordt ze samen met haar vriend uitgenodigd om Kerstmis te gaan vieren bij haar familie. Er zit voor Johanne dan ook eigenlijk niets anders op dan op zoek te gaan naar een vriend.

Mooi afgerond
Het tweede seizoen kende geen officieel einde. Anderzijds viel het wel op dat er ook geen sprake was van een cliffhanger. Nu heeft Netflix dus aangekondigd dat er geen vervolg meer zal komen. Ook de regisseur van de reeks, namelijk Olav Sørensen heeft dit ondertussen officieel bevestigd.

De regisseur liet nog optekenen dat hij van mening is dat het verhaal in ieder geval mooi is afgerond. Eén ding staat hoe dan ook vast, we zullen het tijdens Kerst 2021 alvast zeker met één prachtige serie minder moeten stellen.

Lees meer over: Hjem til jul, Home for Christmas, serie, series, Netflix

Populair nieuws