search
Moderne Peter Pan-serie op komst
Series / Nieuws

Moderne Peter Pan-serie op komst

Deze draait niet om Peter, maar om zijn grote vrienden, de Lost Boys.

League of Pan, een modern twist op het verhaal van Peter Pan, wordt gemaakt bij Fox. Het televisiekanaal heeft opdracht gegeven tot het maken van een scenario. Het project komt van Andrew Miller, die het ooit omschreef als een "gevestigde, scherpe en soapachtige thriller", met moderne versies van de leukste personages van Neverland.

De serie zou draaien om de Lost Boys, vijftien jaar nadat ze Neverland verlaten. Het zijn nu mannen en van elkaar vervreemd geraakt. Ze moeten weer samenwerken, als ze zich realiseren dat iemand hen één voor één vermoordt. Om uit te vinden wie daarvoor verantwoordelijk is, moeten ze de onderlinge bittere rivaliteiten terzijde schuiven en magie weer herontdekken. Dat allemaal in het hedendaagse Los Angeles.

De Lost Boys zijn jongetjes die hun kindermeisjes kwijt zijn geraakt en in Neverland zijn gaan wonen, samen met Peter Pan. In het oorspronkelijke toneelstuk van J.M. Barrie, keren ze terug naar Londen om met de familie van de Darling kinderen samen te wonen. In de Disney-films blijven ze in Neverland, bij Peter.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen