'Better Call Saul' krijgt een uiterst gewelddadig laatste seizoen

Better Call Saul krijgt gewelddadige laatste reeks

Na relatief tamme seizoenen, gaat Better Call Saul heel wat geweld tonen in zijn zesde seizoen.

Jim Pedd, 28 februari 2021 16:03

Het zou goed kunnen dat het zesde seizoen van Better Call Saul met grof geweld eindigt. De serie gaat zijn laatste reeks tegemoet.
De prequel draait om Jimmy McGill, die nog niet al te crimineel bezig is in eerste instantie. Bovendien zien we dat Mike Ehrmantraut meer tijd doorbrengt met zijn kleindochter dan met het drugskartel. Er zit dus niet zoveel geweld in de eerste seizoenen. Maar dat gaat veranderen.

Veel intenser
Acteur Bob Odenkirk weet nog niet precies hoe het nieuwe seizoen zal gaan. Maar volgens Odenkirk kan het niet anders, of de boel wordt intenser.

"Ik moet het script nog helemaal lezen, maar ik hoor dat de zijwieltjes er nu echt van af gaan en de serie in een miljoen richtingen zal exploderen. Het klinkt ook alsof er genoeg geweld in zal zitten, maar ik weet er het fijne niet van," aldus Odenkirk.

De nieuwe reeks wordt sowieso extremer, en zal laten zien hoe Kim Wexler meer dan ooit richting het duister leunt. Ook zien we de oorlog tussen Gus en Lalo Salamanco exploderen en hoe Nacho Varga daarin gevangen raakt.

Lees ook: 'Better Call Saul' is weer een stap dichter bij het einde

Lees ook: Laatste seizoen 'Better Call Saul' zal een flinke 'rollercoaster' gaan worden

Bron: Collider

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Jimmy McGill, Bob Odenkirk

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws