Disney+ STAR legt Netflix het vuur aan de schenen met heel wat nieuwe series

Disney+ STAR legt Netflix het vuur aan de schenen

De komst van STAR heeft behoorlijk wat nieuwe content met zich meegebracht voor de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 28 februari 2021 om 14:42

In januari bleek Disney+ al even populairder te zijn dan Netflix. Nu heeft deze laatste een nieuw punt om zich zorgen over te maken. Inmiddels is op Disney+ namelijk het STAR-aanbod gelanceerd welke heel wat nieuwe series met zich meebrengt.
Voor alle duidelijkheid, STAR is geen nieuwe streamingdienst, maar wel een aanvulling op het standaard aanbod van streamingdienst Disney+. De komst van STAR heeft er voor gezorgd dat het platform in één klap maar liefst 54 nieuwe series mocht verwelkomen. Ook zomaar even 250 nieuwe films werden aan het aanbod toegevoegd.

Content van dochterbedrijven
Helemaal nieuw is de content die met STAR wordt toegevoegd aan het aanbod van Disney+ natuurlijk niet. Het gaat dan ook grotendeels om vooral wat oude(re) content van dochterbedrijven van Disney als 20th Century Fox, ABC en FX.

De komst van de nieuwe series en films heeft er mogelijks wel voor gezorgd dat de prijs van de streamingdienst is toegenomen. Voorheen was het dan ook zo dat je nog een abonnement kon nemen op Disney+ voor de (uiteraard erg lage) prijs van 6,99 euro per maand. Inmiddels is die prijs gestegen naar 8,99 euro per maand.

Hoe het ook zij, de komst van de nieuwe content kan er zomaar voor zorgen dat Disney+ als streamingdienst voor (nog) meer mensen interessant wordt. Het lijkt er dan ook naar uit te zien dat Disney er met haar streamingdienst steeds meer in slaagt om Netflix het vuur aan de schenen te leggen.

Lees meer over: Disney, streamingdienst, streamingdiensten, Netflix, STAR

Populair nieuws