search
'Game of Thrones'-actrice scoort hoofdrol in 'The Time Traveler's Wife'
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-actrice scoort hoofdrol in 'The Time Traveler's Wife'

Na het populaire boek en de filmversie komt er nu ook een serie over The Time Traveler's Wife.

In 2009 werd er al een film gemaakt gebaseerd op Audrey Niffeneggers bestseller The Time Traveler's Wife, maar nu komt er ook een HBO-serie waarin het verhaal uitgebreider wordt verteld. De hoofdrolspelers zijn nu ook bekend.

Theo James (Divergent) en Rose Leslie (Game of Thrones) spelen de hoofdrollen en zullen aangevoerd worden door Steven Moffat, die als showrunner en scenarist dienst zal doen.

Het verhaal gaat over Clare en Henry, die elkaar kennen sinds Clare zes jaar oud was en Henry 36. Ze trouwden toen Clare 23 was en Henry 31. Klinkt onmogelijk, maar het gebeurt in het verhaal doordat Henry lijdt aan een ziekte genaamd Chrono-Displacement. Hierdoor verschijnt hij enkel op de emotioneel belangrijkste momenten van zijn leven; in het verleden en in de toekomst. Zijn verdwijningen zijn gebeuren spontaan en zijn ervaringen onvoorspelbaar, hartverscheurend en amusant.

Een complexe relatie
In de serie zien we het verhaal ontwikkelen vanuit beide kanten en hoe het tijdreizen effect heeft op hun huwelijk en liefde voor elkaar. Rachel McAdams en Eric Bana speelden in de filmversie de hoofdrollen.

Zoals eerder gezegd zal Steven Moffat het script schrijven, maar zal hij ook produceren samen met Sue Vertue en Brian Minchin. Hartswood Films maakt de film in samenwerking met Warner Bros. Television. Het is nog onbekend wanneer de productie moet beginnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen