Disney+ voegt in maart deze series nieuw toe

Disney+ voegt in maart deze series nieuw toe

Van het drukke februari, gaan we naar het rustigere maart op de streamingdienst.

Jim Pedd, 1 maart 2021 om 15:42

Maart wordt zeker niet zo druk als februari op Disney+. Sterker nog: er gaan maar een paar nieuwe series van start de komende weken.
Vandaag zetten we alle content die je kan verwachten op een rij.

WandaVision (S01E09), vrijdag 5 maart: De laatste aflevering alweer. Vrijdag debuteert deze, en deze duurt 50 minuten en rondt alle verhaallijnen af. Hopen we.

Marvel Studios: Legends (aflevering 3 t/m 6), vrijdag 12 maart: In mini-afleveringen krijgen we meer te zien over de verschillende helden (en schurk) die een rol hebben in de volgende MCU-serie: The Falcon, The Winter Soldier, Baron Zemo en Sharon Carter.

Marvels' Assembled (aflevering 1), vrijdag 12 maart: In de eerste aflevering duiken we achter de schermen van de serie WandaVision.

The Falcon and the Winter Soldier (seizoen 1), vanaf vrijdag 19 maart: Elke week debuteert op vrijdag een nieuwe aflevering van deze zes afleveringen durende serie. We volgen het duo van Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier) terwijl ze een avontuur aangaan, waarbij hun vaardigheden en geduld worden getest.

The Mighty Ducks: Game Changers (seizoen 1), vanaf vrijdag 26 maart: In het huidige Minnesota zijn de Mighty Ducks van een strijdlustige underdog veranderd in een supercompetatief en loeisterk ijshockeyteam voor jongeren. Nadat de 12-jarige Evan Morrow zonder pardon uit het team wordt gezet, zijn moeder Alex en hijzelf vastbesloten om een eigen team van buitenbeentjes op te zetten om de koste-wat-kost wincultuur van de jeugdsport in twijfel te trekken.

Lees meer over: Disney Plus, Maandoverzicht

Populair nieuws