Eindelijk weten we waarom Maggie vertrok bij 'The Walking Dead'

The Walking Dead onthult reden vertrek Maggie

Waarom ging Maggie eigenlijk weg bij haar vrienden in The Walking Dead?

Jim Pedd, 2 maart 2021 om 14:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead is terug. En met de terugkeer van de serie, volgen we ook weer een oude bekende. Niemand minder dan Maggie Rhee, gespeeld door Lauren Cohan, is weer in de serie te zien.
Ze keerde zeven jaar na haar vertrek bij de kolonie, terug. We wisten tot nu toe alleen dat Maggie naar een plek ver weg was vertrokken, om Georgie te helpen met een nieuwe groep. Nu is ze echter terug, en vertelt ze Daryl waarom ze ging en ook waarom ze terug is.

Er is veel gebeurd
Maggie en haar zoon Hershel (inmiddels is die acht jaar oud), leefden bij een groepje mensen in een dorpje. Samen met Georgie en de tweeling Midge en Hilda, zochten ze andere overlevenden om hen te helpen. Maggie weet niet wat er met hen gebeurd is.

"Ik bleef bij Hershel, en niet lang daarna viel de plek en zijn we gevlucht", aldus Maggie tegen Daryl, die wilde weten wat er mis was gegaan.

"De waarheid is dat ik vertrok omdat ik het niet meer aan kon om Negan in mijn buurt te hebben. En toen realiseerde ik mij dat ik Hershel daar niet naartoe terug wilde brengen", aldus Maggie. Ze is ook echt nog niet klaar met Negan: "Ik zal hem afhandelen als ik dat moet. Maar op dit moment is het enige wat ertoe doet, Alexandria."

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat richting grootse eindstrijd

Lees ook: Gloednieuw seizoen 'The Walking Dead' komt deze zomer

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Maggie, Lauren Cohan, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws