search
'The Walking Dead' gaat richting grootse eindstrijd
Series / Nieuws

'The Walking Dead' gaat richting grootse eindstrijd

De serie The Walking Dead gaat richting een bijzonder einde horen we nu weer.

Showrunner Angela Kang belooft dat er "formidabele" gezichten achter de witte harnassen in The Walking Dead zullen zitten. Sterker nog: die vormen de opmars naar een belangrijke ontwikkeling voor het laatste seizoen.

In de tiende reeks kregen we te zien hoe Eugene, King Ezekiel, Yumiko en Princess opgepakt werd door in wit geklede soldaten. In de aflevering Splinter leren we straks hoe het verder gaat met de groep. Maar het zet ook meer op.

Meer ontwikkelingen
"Die aflevering vormt eigenlijk zo'n beetje het topje van de ijsberg. Er is echt een groter verhaal dat nu gaat spelen," beloofde Kang tijdens de The Walking Dead Extended Season 10 Preview Special.

"Er zijn meer personages binnen die groep om te ontmoeten. Maar we zullen er rustig mee beginnen, zodat we eerst een gevoel voor deze groep krijgen, waar ze voor staan. Maar er zit echt een veel groter en cooler verhaal aan te komen in het elfde seizoen."

De geharnaste soldaten komen uit het Commonwealth Army, een militaire macht die duizenden overlevenden beschermt en dat belooft wat voor de laatste paar afleveringen.

Lees ook: Dit is de rol van Robert Patrick in 'The Walking Dead'

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt ongelofelijke seizoensfinale
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen