Bekijk een eerste video van superheld 'Ms. Marvel' in kostuum op de set

'Ms. Marvel' in kostuum op de set gezien

Marvel komt eind dit jaar ergens met een nieuwe superheld en daarvan zien we nu het kostuum.

Jim Pedd, 2 maart 2021 15:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag hebben we twee updates rond Ms. Marvel voor je. Zo blijkt dat er een nieuw castlid is toegevoegd, en hebben we een gave setvideo gevonden op het internet waarin je Ms. Marvel in kostuum kan zien.
De serie wordt al een tijdje opgenomen in Atlanta, in Georgia. We hebben sinds de opnames begonnen echter opmerkelijk weinig geleerd over de serie. Tot vandaag.

Nieuw castlid
We hoorden namelijk via Instagram dat Alysia Reiner toegevoegd is aan de cast van de serie. Dat hoorden we via Laith Nakli, die een berichtje op zijn Instagram zette.

"Net wanneer ik dacht dat het niet beter kon worden, voegde Alysia Reiner zich bij de cast. 16 jaar aan vriendschap en samenwerken", schreef Nakli bij zijn bericht. Hieronder kan je dat zien:Maar dat is niet het enige, want er blijkt ook een bijzondere video gelekt te zijn waarin we zien hoe actrice Iman Vellani bezig is met de opnames. En in deze korte video draagt ze ogenschijnlijk een Halloween-kostuum, waarbij ze zich als niemand minder dan Captain Marvel verkleed heeft!De serie is eind dit jaar ergens op Disney+ te zien.

Lees ook: Marvel vindt weer een nieuwe actrice voor in de serie 'Ms. Marvel' van Disney+

Lees ook: De komst van de 'Inhumans' naar het Marvel Cinematic Universe is onvermijdelijk

Lees meer over: Ms Marvel, DIsney Plus, Marvel Studios, Alysia Reiner, Laith Nakli, Iman Vellani

Populair nieuws