'The Flash' voegt mogelijk een nieuwe held toe aan het Arrowverse

Nieuwe held via The Flash naar het Arrowverse?

Komt The Flash in dit zevende seizoen met weer een nieuwe superheld, of toch niet?

Jim Pedd, 2 maart 2021 om 16:11

Het achtste seizoen van Arrow eindigde met een gave teaser. We zagen John Diggle een kistje openen, waarbij er een groene gloed te zien was. Het werd door fans als een duidelijke hint opgevat: Hij zou zomaar eens een Green Lantern kunnen worden.
Maar Arrow kwam tot een einde en kon daardoor niets met die tease. Gelukkig zullen we John Diggle ook in The Flash zien. En belooft maker Eric Wallace nu dat de tease niets voor niets is.

Terugkeer van David Ramsey
Acteur David Ramsey keert terug voor een hele rits nieuwe afleveringen van het Arrowverse. Hij zal in vijf van de series te zien zijn, waaronder dus ook The Flash.

Toen TV Line aan Eric Wallace vroeg wat er met Diggle zou gebeuren in de serie, zei hij: "Oh jongens, dat is een spoiler". Daarna vertelde hij dat het Green Lantern-moment een duidelijke plek krijgt.

"De laatste keer dat we Diggle zagen, had hij een situatie in Arrow waar hij iets mee moest doen. Dus hij komt naar Team Flash in de tweede helft van dit seizoen, met het gewicht van dat 'probleem' op zijn schouders. De vraag is vooral: hoe kan hij Team Flash helpen als hij iets groters aan zijn hoofd heeft? Dat is wat het verhaal zal zijn."

Lees ook: 'The Flash' brengt in seizoen 7 een oude bekende schurk terug

Lees ook: 'The Flash' en 'Supergirl'-crossover in de maak?

Bron: TVLine

Lees meer over: The Flash, Arrowverse, Arrow, John Diggle, Green Lantern, Eric Wallace, David Ramsey

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws