'The Flash' brengt in seizoen 7 een oude bekende schurk terug

'The Flash' brengt in s7 oude bekende schurk terug

Het zevende seizoen van de serie gaat over minder dan een week eindelijk van start.

Jim Pedd, 27 februari 2021 om 17:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Showrunner Eric Wallace is druk bezig met het promoten van het zevende seizoen van The Flash. Dat staat op het punt om te beginnen.
Als de serie dan weer van start gaat, zien we eerst hoe het allemaal afloopt met de cliffhanger van het zesde seizoen. En daarna gaat de serie echt van start met het nieuwe verhaal voor het zevende seizoen. Intussen brengt de serie ook oude bekende elementen terug.

Bekende schurk
Eric Wallace belooft dat een bekende grote schurk uit de eerste drie seizoenen terugkeert. "Ik zou niet uitsluiten dat er nog een grote schurk van de eerste drie seizoenen te zien is. Een van mijn favoriete schurken die in Graphic Novel No. 3 te zien was," aldus de maker.

Fans speculeren natuurlijk heel erg wie dat dan zal zijn. Het aantal schurken dat in de eerste drie seizoenen van de serie te zien was, is gigantisch. Wel zou het goed kunnen dat in elk geval meer van Reverse-Flash te zien is.

In het verleden vertelde acteur Grant Gustin daar het volgende over: "Er zat een grote Thawne-cliffhanger aan het einde van het vorige seizoen. Dus dat gaan we natuurlijk verkennen," aldus de acteur.

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7 is al erg snel te bekijken op Netflix!

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7 laat een getransformeerde Barry Allen zien

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Eric Wallace, The CW, Arrowverse, Grant Gustin

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws