Stopt 'Grey's Anatomy' er na 17 seizoenen mee?

Stopt 'Grey's Anatomy' er na 17 seizoenen mee?

Grey's Anatomy is vaste prik van het televisiejaar, maar daar komt mogelijk verandering in.

Jim Pedd, 3 maart 2021 om 09:40

17 seizoenen lang kunnen we al de verhalen van Dr. Meredith Grey volgen in Grey's Anatomy. Ze heeft vreselijke dingen meegemaakt, van schietpartijen tot vliegtuigcrashes, aanslagen, dood, vernietiging en wanhoop. De vraag is natuurlijk hoeveel iemand aan kan.
De vraag is ook vooral of de serie nog lang door kan gaan. CBS Sunday Morning sprak met hoofdrolspeelster Ellen Pompeo en legde de vraag aan haar voor. Gaat de serie verder met een achttiende seizoen?

Einde op komst?
"Ik kan het je niet zeggen. We hebben er eerlijk gezegd nog geen besluit over genomen. We zitten nu echt midden in het proces om dat te beslissen," aldus de actrice over het mogelijke einde.

Daarop vroeg men aan Ellen pompeo of er op dit moment bekeken wordt of de serie ten einde komt of niet. "Welk verhaal vertellen we om een serie zo iconisch als deze te laten eindigen? Hoe doen we dat? Ik wil ervoor zorgen dat we het goede doen voor dit personage, voor deze serie en voor de fans. Ik wil dat we het goed doen."

Daarmee zegt de actrice dus eigenlijk niet of Grey's Anatomy door zal gaan, of toch tot een einde komt. We zullen moeten afwachten.

Lees ook: Deze man wees de rol van 'Grey's Anatomy's McDreamy af

Lees ook: Nieuwste seizoen 'Grey’s Anatomy' is binnenkort in Nederland te bekijken

Bron: Vulture

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws