'The Walking Dead' vindt badass nieuwe overlever

De Commonwealth begint langzaam vorm te krijgen in het nieuwe seizoen van The Walking Dead.

Jim Pedd, 02-03-2021 19:21

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Michael James Shaw speelt de rol van Mercer in het laatste seizoen van The Walking Dead. Hij is lid van de Commonwealth, het leger waar we nu een eerste blik op hebben gekregen.
In de comics is Mercer een keiharde marinier die een rood harnas draagt. De andere soldaten van de Commonwealth Army dragen over het algemeen een wit harnas. Bovendien gebruikt Mercer een stel bijlen als wapens.

Keihard personage
In de comics verschijnt Mercer voor het eerst in nummer 177. Hij wordt al snel een bondgenoot van Rick Grimes, en vormt een nauwe band met Juanita 'Princess' Sanchez. In de comics is hij ook de bodyguard van Sebastian Milton, de zoon van Gouverneur Pamela Milton, de leider van de Commonwealth.

Dat is een uitgebreid netwerk bestaande uit bijna 50.000 overlevenden. Elk van die overlevenden maakt deel uit van een grote gemeenschap, die veilig gehouden wordt tegen de levensgevaarlijke Walkers.

De rol van de Commonwealth wordt steeds belangrijker, want in het elfde seizoen zal onze groep overlevenden pas echt met hen te maken krijgen en dat is het laatste seizoen van de serie.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat richting grootse eindstrijd

Lees ook: Gloednieuw seizoen 'The Walking Dead' komt deze zomer

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Michael James Shaw, mercer

Populair nieuws