Nieuwe foto's aankomende 'Halo'-serie tonen stoere voertuigen en commando's

Nieuwe setfoto's 'Halo' tonen voertuigen

Volgend jaar gaan we Master Chief eindelijk in live-action zien.

Zilko Tarici, 3 maart 2021 om 09:34

Via Twitter-gebruiker @Mikethehuman_ zijn een aantal geniepig genomen foto's van het bekende Warthog-voertuig en een aantal soldaten op de set van de live-action Halo-serie online geslopen. Deze foto's kun je hieronder bekijken.
Eerder zou de serie nog verschijnen op Showtime, maar onlangs veranderde dit naar de nieuwe streamingdienst Paramount+. Halo zal ergens in 2022 via die dienst te streamen zijn.

En net als in de spellen gaan we zien hoe er in de 26e eeuw een oorlog wordt uitgevochten tussen de United Nations Space Command en het buitenaardse ras The Covenant.

Een geplaagde productie
De productie van Halo begon al in 2019, maar de opnames werden stilgelegd zodra corona de kop opstook. Pablo Schreiber, die Master Chief speelt in de serie, bevestigde eind 2020 echter dat de opnames weer waren hervat. Alles bij elkaar wordt er sinds 2013 al gewerkt aan een Halo-serie.

De gelekte setfoto's zullen fans van de games geruststellen. De Warthog is trouw aan zijn oorspronkelijke ontwerp, en de soldaten lijken ook zo uit de games weg te zijn gelopen. Nu is het nog wachten op de eerste officiële foto's en bewegende beelden.

Lees ook: Langverwachte 'Halo'-serie krijgt een nieuw logo en verhuisd naar een andere streamingdienst

Lees ook: Eerste beelden van de 'Covenant' de aliens in de aankomende 'Halo'-serie

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Halo, Pablo Schreiber, Paramount, Bokeem Woodbine, Microsoft

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws