search
Is de opvolger van ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano nu al gevonden?
Series / Nieuws

Is de opvolger van ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano nu al gevonden?

The Mandalorian lijkt nu al iemand gevonden te hebben die het stokje over kan nemen van Gina Carano.

Voordat Disney en Lucasfilm de keuze maakten om actrice Gina Carano te verslaan bij The Mandalorian, was er een mooie toekomst voor haar en haar personage weggelegd in de franchise.

Zo werd er gekeken om Cara Dune, zoals haar personage heette, een eigen serie te geven. Ook keek men naar haar als hoofdrolspeelster in de spin-off Rangers of the New Republic. Dat is nu allemaal niet meer mogelijk.

Een vervanger
Er wordt nu volgens Latino Review gekeken naar het personage Hera Syndulla als opvolger van Cara Dune. Zij maakte onderdeel uit van de serie Star Wars Rebels en heeft een voorgeschiedenis met onder meer Ahsoka Tano en Sabine Wren.

Hera besloot voor de Rebellen te blijven werken in Rebels en verscheen in onder meer de game Star Wars: Squadrons. Een grote rol in de serie Rangers of the New Republic zou een toffe manier kunnen zijn om haar verhaal voort te zetten in andere series en het tijdperk na Return of the Jedi.

Het zou trouwens ook een prima opvolger voor Cara Dune kunnen zijn, omdat ze al bekend is bij de fans en een band heeft met een aantal van de belangrijkste personages rond de toekomst van de franchise.

Lees ook: Zit 'The Mandalorian'-held Bo-Katan Kryze wel in het derde seizoen?

Lees ook: 'The Mandalorian' bezocht bijna deze 'Star Wars'-locatie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen