'The Mandalorian' bezocht bijna deze 'Star Wars'-locatie

'The Mandalorian' bezocht bijna deze locatie

Het scheelde niet veel of The Mandalorian had deze wel heel bekende plek bezocht.

Jim Pedd, 24 februari 2021 om 15:49

De tijdlijn van The Mandalorian heeft het mogelijk gemaakt om de serie te verbinden aan de Skywalker-saga. Maar bijna zat er nog een behoorlijk directe verbinding in.
Concept art designer Anton Grandert toont op Instagram een stel foto's die laten zien dat de serie bijna weer naar Docking Bay 94 uit Star Wars: A New Hope ging. Fans kennen die plek als de locatie waar de Millennium Falcon zich bevond, de eerste keer dat Luke aan boord stapte.

Bekende plek
"Hier is een locatie die ik heb helpen ontwerpen voor Chapter 5 van Mandalorian," aldus Grandert. "Het oorspronkelijke idee was om hier Docking Bay 94 van te maken, dus ik keek veel naar A New Hope ter referentie."

"Later werd dit veranderd en hebben we het gebied wat kleiner gemaakt. Ik heb wel geprobeerd de entree van de Docking Bay uit epIV opnieuw te gebruiken en aan een layout voor de straten erboven gewerkt."De meest recente aflevering van The Mandalorian werd in december vorig jaar uitgezonden. Het derde seizoen verschijnt waarschijnlijk pas in de loop van 2022.

Lees ook: Gina Carano over Pedro Pascal in 'The Mandalorian'

Lees ook: Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano beschuldigt Disney van pesterijen

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Disney Plus, Anton Grandert

Populair nieuws