search
Heel veel 'Supergirl'-personageomschrijvingen
Series / Nieuws

Heel veel 'Supergirl'-personageomschrijvingen

Nu weten we ook wie de hoofdpersonen van de serie zijn.

TVLine heeft een heleboel nieuwe informatie over de aankomende Supergirl-serie. De pilot van Supergirl, dat door CBS geproduceerd wordt, is geschreven door Ali Adler en Greg Berlanti en wordt door hen, in samenwerking met Sarah Schechter geproduceerd. Van hun script zijn nu casting omschrijvingen uitgelekt, die je hieronder kunt lezen.

Kara: Op haar twaalfde werd ze van haar stervende thuisplaneet Krypton naar de Aarde gestuurd. Daar werd ze geadopteerd door de Danvers, een pleeggezin dat haar leerde voorzichtig te zijn met haar buitengewone krachten. Na die voor meer da een decennium onderdrukt te hebben, moet Kara door een onverwachte ramp haar superkrachten in het publiek gebruiken.

Alex: Kara's knappe, briljante en wetenschappelijk ingestelde pleegzus. Alex was lang jaloers op haar zus, maar ook gefascineerd door haar krachten. Alex wilde daarom zoveel mogelijk leren over buitenaardse antropologie, sociologie en cultuur. Vandaag de dag werkt ze voor een geheime overheidsorganisatie, en neemt ze samen met haar zus een heleboel gewone en buitengewone uitdagingen aan.

James Olsen: Ergens eind 20, begin 30. James is slim, van deze wereld en een aantrekkelijke fotograaf voor CatCo. Hij is een alfa-man, maar zijn makkelijke manier van doen zorgt voor grote aantrekkingskracht op Kara.

Cat Grant: Een vrouw van in de veertig. Zij is de oprichter van CatCo, een mediaconglomeraat, dat ze van de grond opgebouwd heeft. Kara is persoonlijk assistent van Cat.

Winslow "Wynn" Schott: In de twintig en werkt voor CatCo als programmeur. Hij is zich niet bewust van zijn eigen potentieel. Winslow is niet bewust van het geheim van Kara en woont naast haar.

Hank Henshaw: Als beginnend CIA-agent, raakte Hank geobsedeerd met intergalactische geheimen. Nu is hij in de veertig en de baas van het Department of Extra-Normal Operations. Hij staat op scherp als Supergirl zichzelf aan de wereld laat zien, bang dat haar bovennatuurlijke gaven een grote bedreiging vormen voor de mensheid.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen