Schurk 'The Falcon and the Winter Soldier' is kneitertje duister

Schurk Falcon and the Winter Soldier is duister

The Falcon and the Winter Soldier gaat over twee weken van start op Disney+.

Jim Pedd, 4 maart 2021 08:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Voor het eerst sinds we hem in 2016 in de film Captain America: Civil War zagen, keert Baron Zemo terug. We zien de schurk straks in The Falcon and the Winter Soldier, waarin hij een behoorlijk grote slechterik is. Erger dan eerst.
In Captain America: Civil War was het Zemo die ervoor zorgde dat de Avengers het tegen elkaar opnamen. Hij wist erin te slagen hen tijdelijk uit elkaar te drijven, maar zijn poging om zelfmoord te plegen werd gestopt door de Black Panther. Vervolgens werd hij vastgezet door CIA-agent Everett Ross.

Duistere schurk
Fans moeten nog leren hoe Baron Zemo de 'blip' van Thanos overleefd heeft. In een interview vertelt regisseur Kari Skogland dat hij in elk geval er slechter aan toe zal zijn dan eerst.

"We hebben hem achtergelaten op een behoorlijk duistere plek," aldus Skogland. "Het is interessant om met hem op deze reis te vertrekken. Wat zo leuk was aan met Daniel [Brühl] samenwerken, was dat we op een heel onverwachte reis vertrekken. We leren dingen over Baron Zemo die we niet verwacht hadden. Dus we hebben het gevoel dat hij complexer is dan ooit."

Dat belooft in elk geval iets moois voor de grote slechterik van de serie. "Zowel Bucky als Zemo hebben nog een appeltje met elkaar te schillen," aldus acteur Sebastian Stan.

Lees ook: Onvervalste Marvel-actie in trailer Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier'

Lees ook: Duidelijke blik op schurk Zemo in 'Falcon and the Winter Soldier' trailer

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Marvel Studios, Disney Plus, Baron Zemo, Daniel Bruhl

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws