Eindelijk eerste beelden zeer langverwachte 'Y: The Last Man'

Eindelijk eerste beelden 'Y: The Last Man'

Y: The Last Man liet decennia op zich wachten en staat nu eindelijk om de hoek.

Jim Pedd, 4 maart 2021 om 07:08

Het laatste dat we gehoord hebben over Y: The Last Man is al een tijd geleden, sterker nog: het was tijdens de Disney Investor Day. Maar vandaag hebben we voor het eerst in lange tijd echt beelden.
Een nieuwe promotievideo voor FX liet zien hoe de serie er uit komt te zien. In de video in dit bericht, kan je rond het 00:24-moment zien hoe Y: The Last Man eruit ziet. Eindelijk dus nieuwe beelden.

Nog maar 1 man
In de serie komt tijdens een gruwelijke gebeurtenis elk mannelijk zoogdier om het leven. Althans, op 1 man en zijn aapje na. De serie volgt de overlevenden in de wereld, die proberen te herstellen wat verloren is, en iets beters op te bouwen.

In de serie speelt Ben Schnetzer de rol van Yorick Brown. Zijn moeder wordt gespeeld door Diana Lane, die Jennifer Brown is. Verder is Ashley Romans te zien als Agent 355. In de video hieronder die je een paar seconden, vermoedelijk vlak na het einde van de wereld:


De verfilming van de Vertigo Comics is al decennia in de maak. Tussen 2007 en 2014 is er aan de verfilming gewerkt. Maar daarop werd besloten er geen film van te maken, en te komen met een televisieserie. Die komt er nu dus echt.

Lees ook: 'Y: The Last Man'-serie zet na jarenlange tegenslagen weer stappen vooruit

Lees ook: Goed nieuws voor 'Y: The Last Man'-fans!

Lees meer over: Y The Last Man, FX, Disney, Ben Schnetzer

Populair nieuws