Populaire serie 'Bosch' eindigt maar toch niet helemaal

Amazon Prime Video geeft nu al groen licht voor een spin-off van de serie Bosch.

Jim Pedd, 05-03-2021 08:07

De populaire Amazon Prime Video Original Bosch krijgt een spin-off op IMDb TV. De oorspronkelijke cast van de televisieserie is aan boord voor die serie.
De politieserie volgt Harry Bosch, moordrechercheur die misdrijven in Hollywood onderzoekt. Op dit moment wordt er gewerkt aan het zevende en laatste seizoen. Maar door de brede cast en op individuele personages gerichte verhalen zijn spin-offs makkelijk te regelen.

Een nieuwe serie
Collider weet nu te bevestigen dat er een spin-off aan zit te komen. Die wordt gemaakt met delen van de oorspronkelijke cast. We volgen Harry Bosch, die gedwongen wordt om samen te werken met voormalig vijand en advocaat Honey 'Money' Chandler.

De complexe relatie tussen die twee kan de komende tijd dus verder blijven ontwikkelen, terwijl ze beiden vechten tegen het onrecht. De opnames van de spin-off zouden in de loop van deze lente plaats moeten vinden.

Titus Welliver aan het woord: "Het begon zwaar op ons te leunen dat het zevende seizoen het laatste zou zijn. Dus toen het idee gepresenteerd werd van een mogelijke spin-off, zei ik meteen zonder twijfel: 'laten we dat doen!'."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bosch, Amazon Prime Video, Titus Welliver, Spinoff, IMDb TV

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix