Amazon kondigt zesde seizoen 'Bosch' aan

De langst lopende Amazon original ooit gaat nog even door...

Geoffrey Ketels, 15 november 2018 om 15:17

Amazon langst lopende originele serie 'Bosch' gaat nog even door. Het bedrijf heeft namelijk (opvallend vroeg) bekend gemaakt dat er met zekerheid een zesde seizoen van de reeks zal verschijnen. Het populaire drama is gebaseerd op de boeken van 'Michael Connelly' en de hoofdrol in de serie is weggelegd voor Titus Welliver.
Dat de aankondiging van het zesde seizoen nu reeds komt is vrij opvallend te noemen. Op moment van schrijven is het vijfde deel van de reeks namelijk nog steeds in productie. Er wordt dan ook verwacht dat deze pas volgend jaar zal verschijnen. Dit maakt het verschijnen van het zesde deel iets wat ten vroegste voor 2020 op de planning kan staan.

Bosch wordt geproduceerd door Fabrik Entertainment, een Red Arrow Studios bedrijf. De reeks werd gemaakt voor televisie door Eric Overmyer. Overmyer werd samen met Daniel Pyne ook aangesteld als co-showrunner. Bosch is sinds jaar en dag een vaste waarde bij Amazon en weet bij de lancering van elk nieuw seizoen ook steeds uitstekend te scoren. Het laatste seizoen kreeg dan ook een rating van 4,8 uit 5 sterren.

Ben jij een fan van de serie Bosch en kan je al niet wachten tot de volgende seizoenen verschijnen?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Bosch, Amazon, serie

Informatie over de serie: Bosch

Populair nieuws