search

Ons nieuws van vrijdag 5 maart 2021

Serie over 'Chucky' krijgt versterking van een bekende horror-acteur
Series / Nieuws

Serie over 'Chucky' krijgt versterking van een bekende horror-acteur

Na de remake keert Chucky weer terug in zijn oude, vertrouwde gedaante.

De opnames van Child's Play-serie Chucky van bedenker Don Mancini gaan bijna van start, maar er worden nog steeds nieuwe acteurs aan de cast toegevoegd.

Het nieuwste castlid is Devon Sawa, die horrorfanaten zullen kennen als hoofdrolspeler van Final Destination (en Eminem-fans als 'Stan' uit de gelijknamige videoclip!). Sawa zal een grote rol spelen in de serie, zo werd bekend via Collider.

Andere nieuwe castleden zijn Zackary Arthur (Transparant), Teo Briones (Ratched), Bjorgvin Arnarson (PEN15) en Alyvia Alyn Lind (The Young and the Restless). Zij spelen de vier jongeren die centraal staan in de serie.

Oude bekenden
Vorig jaar werd al bekend dat Brad Dourif opnieuw te horen zal zijn als Chucky, maar dat ook Jennifer Tilly haar opwachting zou maken. Tilly speelde de rol van Tiffany Valentine in de films Bride of Chucky, Seed of Chucky, Curse of Chucky en Cult of Chucky.

De eerder genoemde Mancini schreef het script van de serie, zal de eerste aflevering regisseren én doet dienst als showrunner. Hij en Antosca zullen daarnaast produceren in samenwerking met David Kirschner en Harley Peyton. De opnames hadden eigenlijk al afgelopen najaar moeten beginnen in Toronto, maar die werden uitgesteld door de coronapandemie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batman'-spinoff 'Pennyworth' S2 krijgt nieuwe trailer
Series / Trailer

'Batman'-spinoff 'Pennyworth' S2 krijgt nieuwe trailer

De butler van Bruce Wayne was in zijn jonge jaren een superspion.

Een nieuwe trailer voor Pennyworth seizoen 2 is vandaag online verschenen. In de serie zien we de jonge jaren van Alfred Pennyworth, die we natuurlijk kennen als de butler van Bruce Wayne/Batman.

In de serie volgen we het titulaire personage (gespeeld door Jack Bannon), een voormalige Britse SAS-soldaat. Hij heeft nu zijn eigen beveiligingsbedrijf in een alternatief Londen waarin aspecten van de jaren '50 en '60 worden gecombineerd.

Alfred blijkt het doelwit te zijn van de Raven Society, een groep die de Britse overheid wil uitschakelen en overnemen. Alfred moet samenwerken met de Amerikaanse agenten Thomas en Martha Wayne om de criminelen uit te schakelen.

Grote ontwikkelingen
Aan het einde van het eerste seizoen van Pennyworth werd pas echt duidelijk hoe ver de alternatieve geschiedenis van de serie gaat. In het tweede seizoen worden er een aantal nieuwe personages toegevoegd en worden bepaalde personages gepromoveerd tot hoofdrolspelers.

Een paar afleveringen werden in december 2020 al uitgezonden, maar vanaf 7 maart zien we hoe het tweede seizoen verder gaat en afloopt. Je kunt de trailer hieronder bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Featured

3 series op Netflix om in één ruk te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips met ijzersterke series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

The Sinner | Bing nu! | 3 seizoenen

Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathieke rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen. De drie reeds verschenen seizoenen staan allemaal op Netflix. Met mooie namen als Jessica Biel, Bill Pullman, Christopher Abbott, Abby Miller en Dohn Norwood.



The Alienist | Bing nu! | 2 seizoenen

Met namen als Daniel Brühl, Luke Evans en Dakota Fanning gaan we naar 1896. In New York schakelt de politiecommissaris Theodore Roosevelt de psychiater Laszlo Kreizler in om een moordenaar te vinden die achter dakloze jongens aanzit.



Sherlock | Bing nu! | 4 seizoenen

In deze bewerkte versie van Arthur Conan Doyle's geliefde mystery-verhalen struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen. Met uiteraard Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. Een van de beste series ooit gemaakt volgens velen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde heel wat nieuwe series toe deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde heel wat nieuwe series toe deze week

Het was behoorlijk druk op Netflix de afgelopen paar dagen, met veel nieuwe toevoegingen.

Het was een behoorlijk goede week op Netflix. We zetten vandaag alle nieuwe releases van de afgelopen week voor je op een rij. Zet je maar schrap!

Snowpiercer (S02E06): Mel komt aan bij het onderzoeksstation en doet een aantal schokkende ontdekkingen. Terwijl ze probeert te overleven, denkt ze terug aan de dagen voor de Bevriezing.

The Flash (S07E01): Barry's snelheid daalt gevaarlijk laag waardoor Team Flash op zoek moet naar een oplossing die een vreselijk offer kan vergen.

The Young Pope (1 seizoen):De jonge en charismatische Lenny Belardo wordt verkozen tot eerste Amerikaanse paus, maar zijn eigenzinnigheid en problemen alarmeren het Vaticaan.

The New Pope (1 seizoen): Nu de jonge paus is uitgeschakeld, stapt een nieuwe leider naar voren. Maar met leugens en verborgen agenda's beginnen de problemen voor het Vaticaan pas.

Chapelle's Show (2 seizoenen): De briljante Dave Chappelle in een show met scherpe stand-up, imitaties en sketches waarin hij onderwerpen als racisme, politiek, beroemdheden en seks op de hak neemt.

Anne+ (2 seizoenen): Anne stort zich in het bruisende Amsterdam en beseft dat ze alleen zonder elkaar gelukkig kunnen worden.

Murder Among the Mormons (1 seizoen): In dit ongelooflijke waargebeurde misdaadverhaal wordt hoog spel gespeeld met een dodelijke afloop die een wereldwijde kerk op zijn grondvesten doet schudden.

Pacific Rim: The Black (1 seizoen): Nadat Kaiju Australië hebben verwoest, gaan een broer en zus met een Jaeger op zoek naar hun ouders. Ze ontmoeten nieuwe wezens, ongure types en onverwachte bondgenoten.

Tiger & Bunny (1 seizoen): De oude superheld Kotetsu, ook bekend als Wild Tiger, is bezorgd dat hij zijn baan kwijtraakt bij de show 'Hero TV' als het bedrijf dat hem sponsort van eigenaar wisselt.

A Love So Beautiful (1 seizoen): De liefde is even hard als zoet voor een verliefde tiener. Haar relatie met haar buurman verandert naarmate ze beiden ouder en volwassen worden.

The Bold Type (4 seizoenen): Gebaseerd op het leven van Joanna Coles, voormalig hoofdredacteur van Cosmopolitan, die ook de uitvoerend producent is. Bij een vrouwentijdschrift in New York combineren drie millennials hun carrières, de liefde en vriendschappen en het stadsleven.

Shaun Het Schaap: Avonturen op de Boerderij (1 seizoen): Het slimme schaap Shaun, de trouwe hond Bitzer en de andere vrienden maken plezier en halen kattenkwaad uit op de boerderij Mossy Bottom.

Rebecka Martinsson (2 seizoenen): Een advocate gaat voor een begrafenis terug naar haar geboorteplaats en stuit op een overvloed aan verdachte sterfgevallen, verborgen misdaden en pijnlijke herinneringen.

Word Party (5 seizoenen): Maak kennis met Bailey, Franny, Skip en Lulu. Deze schattige babydieren zouden graag met je willen feesten en woordjes leren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend: grote spoilerwaarschuwing voor 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Opvallend: grote spoilerwaarschuwing voor 'The Walking Dead'

Oproep aan alle fans: ga de nieuwe aflevering niet spoilen voor de fans.

Afgelopen weekend werd de zeventiende aflevering in seizoen tien van The Walking Dead uitgezonden door AMC, en afgelopen maandag op het Nederlandse FOX. Aankomende zondag volgt de volgende aflevering "Find Me".

En voor die aflevering heeft de zender AMC nu een opvallende spoilerwaarschuwing online gezet. Er gaat in de aflevering waarschijnlijk iets gebeuren dat voor de vele fans als een verrassing gaat komen.

Spoilerwaarschuwing The Walking Dead
Heb respect voor de #TWDFamily en spoil de aflevering van zondag niet," valt er te lezen in een Tweet van AMC. Van de aflevering is al bekend dat we een aantal jaar terug in de tijd gaan en zien wat Daryl (Norman Reedus) deed toen hij bij de groep vertrok na de vermissing van Rick Grimes (Andrew Lincoln).





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk de trailer voor seizoen 3 van 'Kingdom'
Series / Nieuws

Eindelijk de trailer voor seizoen 3 van 'Kingdom'

Hopelijk is het derde seizoen van de animeserie Kingdom ook te zien op Netflix.

Op Netflix zou je binnenkort naar de bekende animeserie Kingdom moeten kunnen kijken en hopelijk is dat gelijk met het verschijnen van het derde seizoen. Nu zijn daarvoor nieuwe beelden onthuld.

Kingdom is een animeserie waarvan het eerste seizoen in 2012 verscheen en niet veel later verscheen ook het tweede seizoen. Het derde seizoen, dat de reeks moet gaan afronden, liet lang op zich wachten. Deze startte in 2020.

De coronacrisis gooide echter roet in het eten. In 2020 verschenen slechts vier afleveringen en daarna werd de serie on-hold gezet. Recent werd bekend dat alle afleveringen nu achter elkaar uitgezonden gaan worden en wel vanaf 4 april.

Nieuwe beelden Kingdom
Hieronder zie je een nieuwe Japanse promo voor de animeserie van Yasuhisa Hara, gebaseerd op de gelijknamige manga. Het is nog onbekend hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen heeft. Seizoen 1 bestond uit 38 afleveringen en seizoen 2 uit 39.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision'-acteur zegt sorry voor misleidende opmerkingen
Series / Nieuws

'WandaVision'-acteur zegt sorry voor misleidende opmerkingen

Paul Bettany maakte behoorlijk ongelukkige en onhandige opmerkingen over WandaVision.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een tijd geleden vertelde acteur Paul Bettany dat hij dolblij was met een cameo in WandaVision. Hij vertelde dat hij met groot plezier had samengewerkt met een ander acteur, met wie hij al tijden had willen samenwerken.

De vraag was heel erg welke acteur dat was. Fans speculeerden bijvoorbeeld dat Patrick Stewart misschien wel een cameo zou hebben, of iemand als Ian McKellen. Maar nu blijkt dat dit allemaal nergens op gebaseerd is. Bettany biedt zelfs zijn excuses aan.

Sorry zeggen
"Ken je het gevoel dat je denkt iets grappigs te gaan zeggen, en je het dan zegt?" begon Bettany.

"En dat je er dan paniek door voelt? Want zo voel ik mij ook. Fans begonnen te raden wie het was. Bijvoorbeeld Benedict Cumberbatch of Patrick Stewart. En ik dacht: Oh god, dat is een goed idee! Zij gaan zo teleurgesteld zijn als ze erachter komen dat ik het ben."

De finale van de serie is sinds vandaag te zien op Disney+. Daarmee is het eerste en voorlopig enige seizoen tot een einde.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-ster Henry Cavill zou meer geld willen
Series / Nieuws

'The Witcher'-ster Henry Cavill zou meer geld willen

Volgens Daniel Richtman wil The Witcher-ster Henry Cavill meer geld voor het derde seizoen.

Acteur Henry Cavill speelt de hoofdrol in The Witcher. Hij is in die serie te zien als Geralt of Rivia, en kreeg daar al zo'n 400.000 dollar per aflevering voor bijgeschreven.

Insider Daniel Richtman stelt nu dat Henry Cavill voor het tweede seizoen ook extra geld kreeg en er nu zelfs voor pleit bij Netflix om nog een salarisverhoging te scoren voor het eventuele derde seizoen.

Derde seizoen op komst?
Het is nog niet helemaal zeker of er een derde seizoen komt van de televisieserie. Maar die kans lijkt wel groot, gezien het grote succes van de franchise en de spin-offs die in de maak zijn hierop. Zo krijgen we een animatiefilm Nightmare of the Wolf en de spin-off serie Blood Origin.

Bovendien horen we diverse geruchten dat Netflix overweegt een serie te maken rond de heksen die zo'n grote en belangrijke rol hebben in de franchise.

Dat de franchise zo groot is maakt het voor Henry Cavill uiteraard mogelijk om goed te onderhandelen over een hoger salaris. Overigens kreeg hij ook al een salarisverhoging voor het tweede seizoen en krijgt hij daar naar verluidt bijna een half miljoen voor per aflevering.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'SpongeBob Squarepants' krijgt tweede spin-off
Series / Nieuws

'SpongeBob Squarepants' krijgt tweede spin-off

Er komt een serie rond Patrick Star, die diep in zijn verleden duikt.

Nickelodeon is van plan om de SpongeBob SquarePants-franchise flink uit te breiden. Er is een tweede spin-off besteld: The Patrick Star Show.

Eerder al hoorden we dat die serie in de maak zou zijn, en nu is hij officieel besteld. Deze zomer nog moet de televisieserie te zien zijn en krijgen we dertien afleveringen te zien. De serie wordt geproduceerd door Nickelodeon Animation Studios.

The Patrick Star Show
De serie wordt een sitcom met Patrick en de rest van zijn familie, terwijl ze proberen om te gaan met de veelvoorkomende verstoringen van de dagelijkse situatie als gevolg van de wilde plannen van Patrick. We volgen ook een veel jongere Patrick Star.

De stem van Patrick Star wordt weer ingesproken door Bill Fagerbakke. En hoewel de serie draait om Patrick, zullen we ook SpongeBob weer te zien krijgen in de televisieserie. De spin-off heeft ook rollen voor de familie van Patrick, die we tot nu toe niet al te veel gezien hebben.

De serie gaat deze zomer van start en is de tweede spin-off. Eerder werd besloten om een serie genaamd Kamp Koral: SpongeBob's Under Years te maken, die exclusief naar Paramount+ komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'Stargate'-serie krijgt een revival van Netflix
Series / Nieuws

Gerucht: 'Stargate'-serie krijgt een revival van Netflix

Netflix zou komen met een volledig nieuwe serie die zich afspeelt in de franchise.

Het gerucht gaat dat er gekeken wordt om een nieuwe serie in de Stargate-franchise te maken. De franchise was ooit behoorlijk groot, maar al een tijd niet meer te zien.

In 1994 lanceerde regisseur Roland Emmerich de franchise met de gelijknamige bioscoopfilm. Die bracht bijna 200 miljoen dollar op, op een budget van 55 miljoen dollar. Vervolgens kregen we een tien afleveringen tellende serie te zien en twee spin-off series. Maar sinds 2018 is het stil op serievlak.

Franchise uitbreiden
Al langer wordt er gesproken over een nieuwe film in de franchise. Maar tegelijk gaat nu via Giant Freakin Robot het verhaal dat er gekeken wordt naar een serie op Netflix.

De bedoeling zou zijn om een animatieserie te maken in de franchise. Die voegt zich dan bij andere spin-off series die Netflix mogelijk maakt, zoals eentje rond Terminator, en Tomb Raider. De naam van de franchise is in elk geval behoorlijk bekend en dat zou voor Netflix weer een mooie extra franchise zijn om mee aan de slag te gaan.

In de franchise verkennen mensen via de zogenoemde Stargates andere delen van het universum. Dat brengt de mensen in conflict met heel veel verschillende soorten, maar ook in bondgenootschappen die ze niet hadden verwacht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sherlock'-maker gaat aan de slag voor Amazon Prime Video
Series / Nieuws

'Sherlock'-maker gaat aan de slag voor Amazon Prime Video

Amazon Prime Video geeft groen licht voor The Devil's Hour van Steven Moffat.

Amazon Prime Video heeft groen licht gegeven voor een nieuwe thrillerserie. The Devil's Hour, zoals deze gaat heten, wordt gemaakt door Steven Moffat.

De naam Steven Moffat ken je vermoedelijk van onder meer Sherlock en Dracula. Beide series werden door Moffat ontwikkeld voor de BBC, maar nu probeert hij andere netwerken uit.

Andere series
Zo werkt Moffat aan een verfilming van The Time Traveler's Wife voor HBO. Bovendien komt er dus ook een serie aan die draait om een vrouw die elke nacht exact om 03:33 wakker wordt. Op de een of andere manier is zij gelinkt aan een reeks lokale moorden, en moet ze proberen haar onschuld te bewijzen.

De serie wordt door Moffat ontwikkeld, in samenwerking met scenarist Tom Moran. Of Mark Gatiss, met wie Moffat in het verleden vaker samengewerkt heeft, ook verbonden is aan het project is niet zeker.

We weten ook niet zeker vanaf wanneer de serie te zien is. Amazon Prime Video heeft er vermoedelijk geen gigantische haast mee.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire serie 'Bosch' eindigt maar toch niet helemaal
Series / Nieuws

Populaire serie 'Bosch' eindigt maar toch niet helemaal

Amazon Prime Video geeft nu al groen licht voor een spin-off van de serie Bosch.

De populaire Amazon Prime Video Original Bosch krijgt een spin-off op IMDb TV. De oorspronkelijke cast van de televisieserie is aan boord voor die serie.

De politieserie volgt Harry Bosch, moordrechercheur die misdrijven in Hollywood onderzoekt. Op dit moment wordt er gewerkt aan het zevende en laatste seizoen. Maar door de brede cast en op individuele personages gerichte verhalen zijn spin-offs makkelijk te regelen.

Een nieuwe serie
Collider weet nu te bevestigen dat er een spin-off aan zit te komen. Die wordt gemaakt met delen van de oorspronkelijke cast. We volgen Harry Bosch, die gedwongen wordt om samen te werken met voormalig vijand en advocaat Honey 'Money' Chandler.

De complexe relatie tussen die twee kan de komende tijd dus verder blijven ontwikkelen, terwijl ze beiden vechten tegen het onrecht. De opnames van de spin-off zouden in de loop van deze lente plaats moeten vinden.

Titus Welliver aan het woord: "Het begon zwaar op ons te leunen dat het zevende seizoen het laatste zou zijn. Dus toen het idee gepresenteerd werd van een mogelijke spin-off, zei ik meteen zonder twijfel: 'laten we dat doen!'."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends': Eindelijk goed nieuws voor fans die op de reünie zitten te wachten
Series / Nieuws

'Friends': Eindelijk goed nieuws voor fans die op de reünie zitten te wachten

De reünie van Friends is er bijna klaar voor om opgenomen te worden, dan toch eindelijk!

Toch wel goed nieuws voor fans van Friends. Het lijkt erop dat de reünie waar aan gewerkt wordt er snel gaat komen.

Volgens acteur David Schwimmer vinden de opnames voor een deel buiten plaats. De nieuwe aflevering, waarvoor de oorspronkelijke castleden voor het eerst in jaren samenkomen, kan daardoor misschien sneller opgenomen worden.

Friends-terugkeer
De terugkeer is al vaak uitgesteld. Maar volgens acteur David Schwimmer zou het goed kunnen dat we niet meer eeuwig hoeven te wachten op de terugkeer van de serie. Hij vertelde aan ET Canada dat de terugkeer er snel kan komen.

"Over minder dan een maand vlieg ik naar Los Angeles. Dus ik denk dat we eindelijk een manier hebben gevonden om het veilig op te nemen. Een deel van de opnames vindt buiten plaats, voor de veiligheid," aldus Schwimmer.

Daarmee is duidelijk dat er alles aan gedaan wordt om de serie Friends zo snel als veilig mogelijk is terug te brengen op televisie. Dat lijkt nu ook eindelijk echt te gaan lukken, aangezien de opnames snel beginnen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.