Scarecrow maakt zijn opwachting in toekomstige aflevering 'Gotham'

De aflevering, waarin de jonge versie van Jonathan Crane te zien zal zijn, wordt momenteel geschreven.

Zilko Tarici, 04-11-2014 08:00

Zap2It weet te melden dat uitvoerend producent Danny Cannon heeft onthuld dat de jonge versie van Jonathan Crane, alias The Scarecrow, zijn opwachting zal maken in een toekomstige aflevering van Gotham. De aflevering wordt momenteel geschreven.
''We werken nu aan het verhaal'', zei Cannon tijdens Stan Lee's Comikaze Expo 2014. Cannon onthulde verder dat Crana als jochie te zien zal zijn en dat hij de het 'Scarecrow'-image zal ervan van zijn vader, die een vijand is van Jim Gordon.

Scarecrow werd verzonnen door Bob Kane en Bill Finger en maakte voor het eerst zijn opwachting in World's Finest #3 in 1941. Hij bleek later een van Batmans meest populaire schurken en was o.a. te zien in Batman: The Animated Series, Christopher Nolans The Dark Knight-trilogie (waarin hij werd gespeeld door Cillian Murphy) en de Arkham-videogames.

De serie Gotham richt zich op een jonge James Gordon in zijn jaren voordat Gotham City werd beschermd door Bruce Wayne als Batman. De jonge Bruce zal ook een rol spelen in de serie, maar de focus ligt voornamelijk op Gordon en de oorsprong van bekende Batman-schurken, zoals The Penguin, Catwoman en The Joker.

De cast van de Gotham bestaat uit acteurs zoals Donal Logue (Harvey Bullock), Ben McKenzie (Detective James Gordon), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), David Mazouz (Bruce Wayne), Camren Bicondova (Selina Kyle), Sean Pertwee (Alfred), Zabryna Guevara (Captain Sarah Essen), Erin Richards (Barbara Kean) en Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepoth, alias The Penguin).

Bron: Zap2It

Lees meer over: gotham, ben mckenzie, danny cannon, robin lord taylor, jada pinkett

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in