search
Indrukwekkende toespraak Zendaya voor Critics' Choice Awards
Series / Nieuws

Indrukwekkende toespraak Zendaya voor Critics' Choice Awards

Zendaya (\'Euforia\') heeft zondag een indrukwekkende toespraak gehouden bij het in ontvangst nemen van haar Critics' Choice Awards \'SeeHer\'-prijs

Zendaya ('Euphoria') heeft zondag een emotionele toespraak gehouden bij het in ontvangst nemen van haar Critics' Choice Awards 'SeeHer'-prijs. De Euphoria-ster is vooral erg dankbaar.

"Dit woord blijft maar bij me opkomen. Zeker met het jaar dat iedereen heeft gehad. Om dankbaar te blijven voor elk moment, groot en klein. Dankbaar zijn voor de mensen in ons leven die het werk dat we doen mogelijk maken."

"Zorg ervoor dat we onze dierbaren een beetje steviger vasthouden. Zorg ervoor dat we ze bellen, vertel ze dat we van ze houden. En neem momenten als deze in je op."

Ze sloot af met een dankwoord naar de vrouwen die haar hadden geïnspireerd. "Ik zou hier absoluut niet zijn als die ongelooflijke vrouwen niet de weg hadden gebaand. Dus ook enorm dankbaar voor die vrouwen. Dit is heel erg bijzonder. Ontzettend bedankt voor dit moment."

Zendaya is geen onbekende in het doorbreken van barrières. Ze werd eerder al de jongste ster met een 'Outstanding Lead Actress' bij de Emmy's in 2020.

Zendaya is een activist voor zwarte vrouwen in Hollywood, en laat zien dat je nooit te jong bent om je stem te gebruiken om een "‹"‹verschil te maken.

Nieuwsgierig naar de toespraak? Bekijk hier Zendaya's indrukwekkende dankwoord.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen