Einde 'Lucifer' seizoen 6 zal je laten huilen belooft acteur Tom Ellis

Einde 'Lucifer' seizoen 6 zal je laten huilen

Hij vertelt heel erg kort en bijzonder krachtig over de finale van de serie.

Jim Pedd, 9 maart 2021 om 11:38

Het eerste deel van het vijfde seizoen van Lucifer verscheen in augustus 2020 op Netflix. Fans hoopten en verwachtten dat het tweede deel ook in 2020 te zien zou zijn, maar het is ondertussen maart 2021 en we hebben nog geen idee wanneer de rest te zien zal zijn.
Het lijkt er wel op dat de acht afleveringen zo'n beetje klaar zijn om uitgebracht te worden. Intussen werkt de cast ook aan de opnames van het zesde en laatste seizoen.

Tranen in de ogen
Acteur Tom Ellis, die de hoofdrol speelt, laat op Twitter weten dat hij tranen in zijn ogen had nadat hij het einde van het laatste seizoen las. Hij schreef het volgende:Wat we nog kunnen verwachten van het einde is niet helemaal duidelijk. Hoewel; het is zeker dat er een musicalaflevering zit in het vijfde seizoen. Bovendien lijkt God een belangrijke rol te krijgen in de laatste afleveringen.

Lucifer en zijn broer Michael krijgen dus hun vader achter zich aan, wat nog iets leuks kan gaan betekenen. En dan wordt de serie tot een einde gebracht met de laatste paar afleveringen.
Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis, Einde, Joe Henderson

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws