search

Ons nieuws van dinsdag 9 maart 2021

Gave posters en beelden uit de volgende Marvel-serie!
Series / Posters

Gave posters en beelden uit de volgende Marvel-serie!

Na Wanda en Vision komt nu het duo Falcon en Winter Soldier naar Disney+.

Volgende week vrijdag debuteert dan eindelijk The Falcon and the Winter Soldier, de Marvel-serie die eigenlijk verleden jaar zomer moest debuteren op Disney+ als eerste direct verbonden serie in het Marvel Cinematic Universe.

The Falcon and the Winter Soldier volgt de uiteindelijk eerste serie WandaVision op en dit keer krijgen we waarschijnlijk een echt actierijk Marvel-avontuur te zien, met vergelijkbare zaken als in de films The Winter Soldier en Civil War.

Nieuwe posters en beelden
Ondertussen heeft de serie weinig uitleg meer nodig. Uiteraard zien we Sam Wilson / Falcon (Anthony Mackie) en Bucky Barnes / The Winter Soldier (Sebastian Stan) en zij moeten op een of andere manier zien af te rekenen met Baron Helmut Zemo (Daniel Brühl) en de Flag-Smashers.

Hieronder zie je een promo voor de Marvel Studios Legends video's op Disney+ en een spotje voor de serie zelf.





Op 19 maart verschijnt op de streamingdienst de eerste van zes afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier. Hieronder zie je vier personageposters, met naast het titelduo en Zemo ook Agent 13 / Sharon Carter van actrice Emily VanCamp.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire serie 'Queen of the South' eindigt met vijfde seizoen
Series / Nieuws

Populaire serie 'Queen of the South' eindigt met vijfde seizoen

Het is niet lang meer wachten op de komst van het vijfde seizoen...

Geoffrey Ketels
Goed en slecht nieuws voor fans van de serie Queen of the South. Het goede nieuws is dat het vijfde seizoen van de serie er weldra aankomt. Het slecht nieuws is jammer genoeg dat de serie daarmee ten einde komt.

Reeds in het jaar 2019 werd Queen of the South vernieuwd met een vijfde seizoen. De oorspronkelijke première van de reeks vond plaats in 2016. Dat het zolang duurde vooraleer het vijfde seizoen werd gelanceerd was voornamelijk het gevolg van de Corona-pandemie.

Net zoals zoveel andere series kreeg ook het vijfde seizoen van deze reeks van USA Network af te rekenen met vertragingen door de lockdowns die werden ingelast ter bestrijding van het COVID-19 virus. Omwille van die reden verschijnt het nieuwe seizoen pas op 7 april van dit jaar.

Minder afleveringen
Nog opvallend is dat er voor het laatste seizoen van Queen of the South werd gekozen voor minder afleveringen. Bij de voorgaande seizoenen was er telkens sprake van 13 afleveringen. Voor het nieuwe seizoen zijn dat er slechts 10.

Het laatste seizoen van deze leuke serie is dus te bekijken vanaf 7 april. Zou je graag alvast een voorsmaakje willen hebben? Dan kan de onderstaande trailer daar voor zorgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision' had oorspronkelijk meer afleveringen
Series / Nieuws

'WandaVision' had oorspronkelijk meer afleveringen

De serie WandaVision kreeg maar negen afleveringen; hoe zat het eigenlijk met de oorspronkelijke plannen?

Gedurende negen afleveringen en acht weken was WandaVision te zien op Disney+. Het eerste seizoen is nu al voorbij.

Fans dachten enige tijd dat er een geheime tiende aflevering gemaakt zou zijn, die aan het einde aangekondigd zou worden. Dat bleek niet het geval te zijn. Maar het is nu wel zeker dat er oorspronkelijk plannen waren voor een tiende aflevering.

Tien afleveringen
Regisseur Matt Shackman was te gast bij de Fatman Beyond-podcast. Hij vertelde over de plannen voor de serie, die tijdens het maken gewijzigd werden, waardoor het aantal afleveringen ook afnam.

"De zaken veranderen continu en werden ook constant herschreven. Het verhaal veranderde, vooral veel van de dingen in de echte wereld en in de finale," aldus Shakman.

"Op een gegeven moment hadden we tien afleveringen gepland en zagen we dat er een aantal afleveringen juist ingekort werden. Maar goed, je doet uiteindelijk alles wat mogelijk is om het ritme beter te laten voelen. Het verandert dus echt constant."

Er was dus wel ooit sprake van mogelijk tien afleveringen, maar we eindigden met negen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Undercover' teaset meer Ferry Bouman in derde seizoen
Series / Nieuws

'Undercover' teaset meer Ferry Bouman in derde seizoen

De serie Undercover gaat straks verder met een film en een derde seizoen.

Netflix blijft Undercover teasen. De serie kreeg vorig jaar zijn tweede seizoen. Geheel tegen de eigen stijl in, werd er wekelijks een nieuwe aflevering vrijgegeven in plaats van het complete seizoen in 1 klap.

Helaas bleef al die afleveringen een grote rol voor Ferry Bouman uit. Dat terwijl het eerste seizoen nog een duidelijk grote rol voor de schurk van Frank Lammers teasede.

Derde seizoen
Acteur Frank Lammers laat in een filmpje op Twitter weten dat Ferry Bouman in het derde seizoen een grotere rol heeft. Hieronder kan je de video bekijken:



De opnames van het derde seizoen vinden trouwens al enige tijd plaats, dus Frank Lammers kan dit natuurlijk weten. Sinds 5 oktober 2020 vinden die al plaats.

Het is nu nog de vraag of Netflix aan de kritiek van sommige Nederlandse fans tegemoet komt. Er is heel wat gesproken over de kleine rol voor Anna Drijvers Kim de Rooij in het tweede seizoen, terwijl Tom Waes in elke aflevering te zien was. Het is interessant om te zien hoe men weer een betere balans vindt.

Overigens komt er ook een film aan rond Ferry.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Remake van Nederlandse dramaserie 'ANNE+' aangekondigd
Series / Nieuws

Remake van Nederlandse dramaserie 'ANNE+' aangekondigd

Eerder raakte ook reeds bekend dat er een film zou verschijnen over de reeks...

Geoffrey Ketels
De Nederlandse dramaserie ANNE+ gaat de internationale tour op. In Duitsland wordt namelijk gewerkt aan een remake van de reeks. Eerder werd ook al aangekondigd dat er een speelfilm zou verschijnen.

Het eerste seizoen van ANNE+ was uitsluitend online te bekijken. Dat seizoen bestond overigens uit zes afleveringen. Het is de bedoeling dat men in Duitsland dezelfde strategie gaat toepassen. Ook daar zullen de afleveringen van het eerste seizoen dus enkel en alleen online te bekijken zijn.

De productie van de Duitse remake is in handen van MadeFor, het Duitse dochterbedrijf van EndemolShine. Tot dusver verschenen er twee seizoenen van de serie. Sinds vorige week is ze ook te bekijken op de populaire streeamingdienst Netflix.

Hanna van Vliet
Actrice Hanna van Vliet schittert in de serie ANNE+ als een studente die terugdenkt aan alle liefdes die ze in haar studietijd heeft gekend. De serie kon rekenen op heel wat lovende kritieken. Zowel de verfrissende stijl als de zogenaamde queer representatie werden geroemd.

De serie slaagde er in totaal ook in om twee keer genomineerd te zijn voor de Prix Europa. Daarnaast werd ze ook verschillende keren geselecteerd voor internationale filmfestivals.

Wanneer Duitse remake precies zal verschijnen is niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er een 'Jumanji'-serie met Dwayne Johnson?
Series / Nieuws

Komt er een 'Jumanji'-serie met Dwayne Johnson?

Jumanji brengt mogelijk een flinke uitbreiding van de franchise met onder meer Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson is op dit moment een van de best betaalde filmsterren van de wereld. Bovendien trekt hij met zijn films extreem veel mensen naar de bioscoop. Maar hij is ook geen onbekende in de wereld van televisie.

De acteur speelt op dit moment een van de hoofdrollen in de nieuwe Jumanji-films. Vanuit Daniel Richtman wordt nu het gerucht de wereld in geholpen dat Johnson mogelijk ook werkt aan een televisieserie in de franchise.

Jumanji-serie
Er wordt nu gewerkt aan een nieuwe film in de Jumanji-franchise. Dwayne Johnson zal daar wederom in te zien zijn, maar zou nu dus mogelijk ook een eigen serie maken in het universum.

De franchise stamt alweer uit 1995. In dat jaar kregen we een film te zien waarin een jongetje, Alan Parrish, vast kwam te zitten in een mysterieuze spelwereld van Jumanji, een bordspel vol gevaren. In latere films zagen we de spelwereld en werd de wereld richting de onze komen.

Waar de serie misschien over zou kunnen gaan is niet zeker, daar geeft Richtman geen informatie over in zijn gerucht. Voorlopig behandelen we het dus maar als een fabel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' komt weer met een oude schurk in zevende seizoen
Series / Nieuws

'The Flash' komt weer met een oude schurk in zevende seizoen

The Flash brengt straks weer een slechterik terug in het zevende seizoen, om Barry weer te teisteren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Barry Allen moet het opnemen tegen een oude bekende slechterik in de volgende aflevering van The Flash. Het gaat om de aflevering Central City Strong.

The CW heeft een synopsis vrijgegeven voor de nieuwe aflevering. Uit die synopsis blijkt dat David Dastmalchian terugkeert als Abra Kadabra, die wraak zoekt tegen de snelste man die leeft. Caitlin Snow heeft intussen issues met Killer Frost en Iris worstelt met "een duister moment" uit haar verleden.

Een oude schurk
De eerste keer dat we Abra Kadabra te zien kregen, was in het derde seizoen. hij nam het op tegen Barry Allen, en bood hem daarna aan om te vertellen wie Savitar, de God of Speed, was.

Kadabra komt uit de 64ste eeuw en gebruikt zijn extreem geavanceerde technologie om de effecten van magie te simuleren. De synopsis is als volgt:

The Flash moet Abra Kadabra verslaan, die ineens terug gekeerd is in Central City. Ondertussen moet Allegra een moeilijke situatie afhandelen, en vermoedt Caitlin dat er iets mis is met Frost. Iris wordt gedwongen een duister moment uit haar leven het hoofd te bieden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom flopte de finale van 'Battlestar Galactica'?
Series / Featured

Waarom flopte de finale van 'Battlestar Galactica'?

Battlestar Galactica eindigde in de loop van 2009, waar wel wat redenen voor te noemen zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van Battlestar Galactica werd niet heel positief ontvangen. Deze flopte door een combinatie van matige verteltechnieken, onbeantwoorde vragen en een vrij letterlijke deus ex machina.

De show nam met zijn finale drie afleveringen in beslag. De mensheid boekte eindelijk een overwinning op de mechanische Cylons. maar de Galactica raakte fors beschadigd en kon ternauwernood naar een bewoonbare planeet reizen. Daar vestigden de overgebleven mensen zich, zonder al te veel technologie. De planeet werd gevonden dankzij Starbuck, die een engel bleek te zijn en die een hogere macht diende. Het plan van god dus.

Waarom het controversieel was
De serie keek al langer naar thema's als fundamentalisme en filosofie. Maar deze religieuze inslag was voor heel wat fans echt een brug te ver. Vooral de dood van Starbuck en vervolgens de terugkeer van het personage viel flink tegen.

Tegelijk was er het probleem van Hera, die onthuld werd als de nieuwe Eva van de mensheid op Aarde. Wie haar Adam dan was, hoorden we dan weer niet. Ook was het bijzonder dat de crew van de Galactica alle technologie zo makkelijk achterliet om verder te leven. En hoe zouden alle gedachten achter de technologie ineens verdwenen zijn?

Helaas onthulde de finale van de serie niet wat het einddoel van de Cylons was. We wisten dat ze Gods plan uitvoerden, maar wat was dat plan dan? En hoe konden mensen en Cylons zich nou voortplanten? Dat soort antwoorden bleven helaas uit.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is power-couple Daryl en Carol gedaan in 'The Walking Dead'?
Series / Featured

Is power-couple Daryl en Carol gedaan in 'The Walking Dead'?

The Walking Dead krijgt nog een spin-off die draait om Carol en Daryl en hun gemeenschappelijke avonturen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Is de vriendschap tussen Daryl en Carol in The Walking Dead minder goed als vroeger? Het lijkt er niet direct op, maar de midseason finale van het tiende seizoen leek daar wel op te hinten.

Daryl merkte namelijk op dat Carol nooit over haar wraakzucht jegens Alpha gekomen was. "Het was alsof ik het tegen een spook had," zei Daryl zelfs.

Een kleine geschiedenis
Er gebeurde heel wat de afgelopen afleveringen tussen Daryl en Carol. Het tweetal botste een aantal keren, onder meer tijdens de voorbereidingen op de slag tegen de Whisperers bij Hilltop. Daar vroeg Carol van Daryl om hem vooral niet te haten.

De twee hadden afgelopen aflevering een behoorlijk diepgaand gesprek, waar ze het hadden over het bizarre gedrag van Carol. Die weet soms echt niet waar en vooral wanneer ze moet stoppen. En daar was Daryl behoorlijk boos over, wat ertoe leidde dat Carol zei: "ons geluk lijkt op, dat van jou en mij".

Er moet dus nog wel een en ander gebeuren om de twee weer bij elkaar te krijgen. Maar dat zal gaan gebeuren, want als het 24 afleveringen tellende elfde seizoen klaar is, gaan de twee samen op een reis in 2023.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde 'Lucifer' seizoen 6 zal je laten huilen belooft acteur Tom Ellis
Series / Nieuws

Einde 'Lucifer' seizoen 6 zal je laten huilen belooft acteur Tom Ellis

Hij vertelt heel erg kort en bijzonder krachtig over de finale van de serie.

Het eerste deel van het vijfde seizoen van Lucifer verscheen in augustus 2020 op Netflix. Fans hoopten en verwachtten dat het tweede deel ook in 2020 te zien zou zijn, maar het is ondertussen maart 2021 en we hebben nog geen idee wanneer de rest te zien zal zijn.

Het lijkt er wel op dat de acht afleveringen zo'n beetje klaar zijn om uitgebracht te worden. Intussen werkt de cast ook aan de opnames van het zesde en laatste seizoen.

Tranen in de ogen
Acteur Tom Ellis, die de hoofdrol speelt, laat op Twitter weten dat hij tranen in zijn ogen had nadat hij het einde van het laatste seizoen las. Hij schreef het volgende:



Wat we nog kunnen verwachten van het einde is niet helemaal duidelijk. Hoewel; het is zeker dat er een musicalaflevering zit in het vijfde seizoen. Bovendien lijkt God een belangrijke rol te krijgen in de laatste afleveringen.

Lucifer en zijn broer Michael krijgen dus hun vader achter zich aan, wat nog iets leuks kan gaan betekenen. En dan wordt de serie tot een einde gebracht met de laatste paar afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe goed is de Marvel-serie 'WandaVision' nu eigenlijk echt?
Series / Nieuws

Hoe goed is de Marvel-serie 'WandaVision' nu eigenlijk echt?

De Rotten Tomatoes scores voor de eerste Marvel-serie op Disney+ zijn helemaal duidelijk.

Afgelopen vrijdag werd na negen afleveringen de eerste serie in het Marvel Cinematic Universe afgerond. De meeste fans zijn het erover eens dat WandaVision een geslaagde show is geworden.

De serie van showrunner Jac Schaeffer en producent Kevin Fiege staat op Rotten Tomatoes in zijn geheel op een certified fresh 91% na 167 recensies. Nu is ook duidelijk welke afleveringen het meest in de smaak vielen bij de critici.

"Een deels liefdevol eerbetoon aan de tv-geschiedenis, deels excentrieke mysterie," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes. "WandaVision is een wonderbaarlijk rare en opvallend gewaagde stap op het kleine scherm voor de MCU - en een perfecte showcase voor Elizabeth Olsen en Paul Bettany."

Rotten Tomatoes scores per aflevering
Op Rotten Tomatoes zijn nu alle percentages per aflevering bekend. Opvallend is dat de finale van de Marvel-serie het zwakst scoort, maar nog altijd op 81% staat. Er zijn drie afleveringen die de volle 100% scoren.

"Filmed Before a Live Studio Audience" - 100%
"Don't Touch That Dial" - 100%
"Now in Color" - 86%
"We Interrupt This Program" - 91%
"On a Very Special Episode..." - 100%
"All-New Halloween Spooktacular!" - 95%
"Breaking the Fourth Wall" - 84%
"Previously On" - 95%
"The Series Finale" - 81%





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'The Queen's Gambit' wordt een musical
Series / Nieuws

Netflix-hit 'The Queen's Gambit' wordt een musical

Gaan zingen en schaken dan tóch hand in hand?

Nu de fictieve schaakgrootheid Beth Harmon de tv-wereld heeft veroverd, is het tijd om uit te breiden. De serie brak vorig jaar alle records toen hij beschikbaar werd op Netflix en won vorige week nog twee golden Globes. Nu komt er een musical.

Productiemaatschappij Level Forward heeft onthuld dat ze de theaterrechten van The Queen's Gambit hebben bemachtigd en het verhaal in musicalvorm zullen gieten. Er zijn nog geen namen van regisseurs of acteurs verbonden aan het ambitieuze project.

The Queen's Gambit vertelt het verhaal van Beth Harmon, die op jonge leeftijd ontdekt dat ze een enorm talent heeft voor schaken. Ze komt al snel in de hogere regionen van de schaakwereld terecht, maar krijgt ondertussen ook te kampen met een verslaving aan pillen en alcohol.

In de prijzen
Netflix won tijdens de Golden Globes twee belangrijke prijzen voor de serie: die voor Beste Miniserie en Anya Taylor-Joy voor Beste Actrice. In de eerste maand werd The Queen's Gambit door ruim 62 miljoen mensen gestreamd, waarmee het de best bekeken miniserie ooit werd op het platform.

Het is nog onbekend wanneer de musicalversie van The Queen's Gambit de theaters moet bereiken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Avengers: Endgame-regisseurs maken spionage-serie 'Citadel' voor Amazon
Series / Nieuws

Avengers: Endgame-regisseurs maken spionage-serie 'Citadel' voor Amazon

De gebroeders Russo komen niet alleen met nieuwe films, maar ook series.

Volgens Collider zal de Oscar genomineerde Stanley Tucci (The Hunger Games, The Devil Wears Prada) de hoofdrol spelen in de door de gebroeders Russo (Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War geproduceerde spionage-serie Citadel.

Tucci wordt in de film vergezeld door acteurs als Roland Møller (Skyscraper), Richard Madden (Bodyguard), Priyanka Chopra Jonas (We Can Be Heroes) and Ashleigh Cummings (NOS4A2). Het verhaal van de serie wordt wereldwijd verteld, verspreid over verschillende versies.

Grootse ambities
De meerdere versies van de serie die worden gemaakt zullen zich afspelen in de Verenigde Staten, Italië, India en Mexico. Elke versie wordt in de taal van het betreffende land gemaakt. De Amerikaanse versie zou een nauwe connectie hebben met alle andere versies.

Het script en de productie van het ambitieuze project is in handen van Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner en Scott Rosenberg. De Russo's doen dienst als uitvoerend producenten van de serie.

Meer details over Citadel zullen waarschijnlijk binnenkort bekend worden gemaakt. Het is nog onduidelijk wanneer de serie klaar is om te streamen via Amazon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Voyager' crowdfunding streeft doel keihard voorbij
Series / Nieuws

'Star Trek: Voyager' crowdfunding streeft doel keihard voorbij

Star Trek: Voyager-fans betalen fors geld voor een documentaire over het maken van de serie.

Fans van Star Trek: Voyager willen dolgraag dat er een documentaire over de serie wordt gemaakt. In minder dan een week hebben ze daarvoor al 625.000 dollar opgehaald via crowdfunding.

Star Trek: Voyager was tussen 1995 en 2001 te zien op UPN Network en was op dat moment de belangrijkste serie in de franchise. Centraal stond de crew van de USS Voyager, dat 75 jaar van huis gestrand was in het Delta-kwadrant.

Een documentaire
Productiebedrijf 455 Films wil graag het verhaal van de productie van de serie vertellen in een documentaire. Het doel was om 150.000 dollar op te halen, maar binnen zeven dagen is er al 625.000 dollar opgehaald.

Dat betekent dat de productie ook interviews met de cast en crew kan omvatten, HD-remasters van scènes uit de serie en dat de licentie gekocht kan worden op het iconische themalied van de serie.

De documentaire wordt gemaakt door hetzelfde team achter What We Left Behind over Star Trek: Deep Space Nine. Die was een grote hit onder fans en een verrassend diepgaande en genuanceerde blik op de show.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' doet bijzondere onthullingen over Daryl en z'n tijd alleen
Series / Featured

'The Walking Dead' doet bijzondere onthullingen over Daryl en z'n tijd alleen

Wat deed Daryl eigenlijk in de tijd tussen de verdwijning van Rick en de oorlog met de Whisperers?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tiende seizoen van The Walking Dead is weer in volle gang. De nieuwste aflevering draaide om Daryl en liet zien wat hij allemaal ondernomen heeft in de tijd van de tijdsprong in het negende seizoen.

Dat seizoen omvatte een sprong van zes jaar, na de ogenschijnlijke dood van held Rick Grimes. Daryl bleek een tijdlang in de bossen geleefd te hebben als een soort kluizenaar.

Zoektocht naar Rick
Het blijkt dat Daryl in zijn tijd als kluizenaar een vrouw genaamd Leah leerde kennen. Zij leefde ook een teruggetrokken leven, samen met haar hond Dog. De twee zien elkaar regelmatig tijdens hun verkenningstochten.

In eerste instantie staat Leah vijandelijk tegenover Daryl, bindt ze hem zelfs vast en wil ze hem neerschieten. Maar mettertijd groeien de twee nader tot elkaar. Leah deelt bijvoorbeeld haar tragische verhaal en Daryl legt uit dat hij zoekt naar zijn broer van wie hij gelooft dat die niet dood is.

De twee groeien zo erg naar elkaar, dat ze gevoelens voor elkaar ontwikkelen en Leah Daryl zelfs dwingt een keuze te maken: terugkeren naar Alexandria of bij haar blijven. Daryl kan maar niet kiezen, en blijft zoeken naar Rick Grimes.

Op een dag vertrekt hij en komt hij terug, dan is Leah ineens weg. Daryls hart is gebroken en hij laat een briefje voor haar achter: "Ik hoor bij jou. Vind me." Hij vertrekt samen met Dog.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onthullende afleveringtitels 'Titans' seizoen 3 gelekt
Series / Nieuws

Onthullende afleveringtitels 'Titans' seizoen 3 gelekt

Titans gaat door met een derde seizoen dat anders wordt dan wat we tot nu toe zagen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat de titels van alle afleveringen van het derde seizoen van Titans gelekt zijn. De afleveringen introduceren onder meer de nieuwe Robin, Barbara Gordon, Blackfire en Tim Drake.

De site The Vulcan Reporter claimt de titels in handen te hebben gekregen. Ze hebben er tien van de dertien online gezet, waarmee we dus nog niet van alles weten hoe het gaat heten.

De titels
Hieronder het lijstje met de titels:

Aflevering 1: Barbara Gordon (Geschreven door Richard Hatem & Geoff Johns)
Aflevering 2: Red Hood (Geschreven door Tom Pabst)
Aflevering 3: Hank & Dove (Geschreven door Jamie Gorenberg)
Aflevering 4: Blackfire
Aflevering 5: Lazarus
Aflevering 6: Lady Vic
Aflevering 7: 51 Percent
Aflevering 8: Home
Aflevering 9: Souls
Aflevering 10: Troubled Water

Dit derde seizoen van de serie zal optimistischer worden dan het vorige seizoen, beloofde showrunner Gary Walker recent. "Dit seizoen wordt op heel veel manieren anders dan wat we gewend zijn," vertelde hij tijdens een interview.

"Het laat zien hoe zij eindelijk leren hoe het is om als een team te werken. Het eindigt dus optimistisch. Dat is ook nodig voor de wereld waarin we leven. Vooral voor de Titans is het ook belangrijk, dat ze zichzelf kunnen zijn, bevrijd van hun zonden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.