Is power-couple Daryl en Carol gedaan in 'The Walking Dead'?

Is power-couple gedaan in 'The Walking Dead'?

The Walking Dead krijgt nog een spin-off die draait om Carol en Daryl en hun gemeenschappelijke avonturen.

Jim Pedd, 9 maart 2021 om 12:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Is de vriendschap tussen Daryl en Carol in The Walking Dead minder goed als vroeger? Het lijkt er niet direct op, maar de midseason finale van het tiende seizoen leek daar wel op te hinten.
Daryl merkte namelijk op dat Carol nooit over haar wraakzucht jegens Alpha gekomen was. "Het was alsof ik het tegen een spook had," zei Daryl zelfs.

Een kleine geschiedenis
Er gebeurde heel wat de afgelopen afleveringen tussen Daryl en Carol. Het tweetal botste een aantal keren, onder meer tijdens de voorbereidingen op de slag tegen de Whisperers bij Hilltop. Daar vroeg Carol van Daryl om hem vooral niet te haten.

De twee hadden afgelopen aflevering een behoorlijk diepgaand gesprek, waar ze het hadden over het bizarre gedrag van Carol. Die weet soms echt niet waar en vooral wanneer ze moet stoppen. En daar was Daryl behoorlijk boos over, wat ertoe leidde dat Carol zei: "ons geluk lijkt op, dat van jou en mij".

Er moet dus nog wel een en ander gebeuren om de twee weer bij elkaar te krijgen. Maar dat zal gaan gebeuren, want als het 24 afleveringen tellende elfde seizoen klaar is, gaan de twee samen op een reis in 2023.

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Caryl, Daryl, Norman Reedus, Melissa McBride

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws