Belang Marvel-series op Disney+ wordt enorm

Belang Marvel-series op Disney+ wordt enorm

Het lijkt er steeds meer op dat Marvel Studios er enorm op in gaat zetten.

Jim Pedd, 12 maart 2021 om 13:33

Marvel Studios werkt hard aan televisieseries voor Disney+. Die moeten straks aanvullend zijn op het filmuniversum, maar tegelijk zijn ze voor de streamingdienst een enorm belangrijk thuis.
Waar het erop lijkt dat de eerste serie van Marvel Studios op Disney+, WandaVision, geen tweede seizoen krijgt, wordt er volgens Marvel-baas Kevin Feige wel al gekeken naar tweede seizoenen voor een aantal andere series. Het hangt wat hem betreft vooral af van het verhaal en wat er gepland staat voor een personage.

Tweede seizoenen
"Het mooie van het MCU is dat we een crossover kunnen maken tussen de series en de films. Het zal er altijd van afhangen wat het verhaal vraagt. Soms maken we een tweede seizoen, soms gaan we door met een film en daarna met een serie," leidde Feige zijn verhaal in.

"Toen we aankondigden dat Ms. Marvel na haar debuut op Disney+ een rol zou krijgen in de tweede Captain Marvel-film bijvoorbeeld. Maar we kijken naar tweede seizoenen voor een aantal van de aankomende series."

Tegelijk zegt hij: "te lang bij Marvel te werken, om nu al definitief ja of nee te zeggen." Wat hem betreft blijft het dus belangrijk dat het verhaal iets vraagt. "Misschien dat we soms vijf seizoenen uitdenken voor een serie, maar we richten ons nu echt op het maken van de best mogelijke seizoenen."
Bron: The Companion

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, MCU, Kevin Feige, Marvel Studios

Populair nieuws