Petitie om Gina Carano terug te halen bij 'The Mandalorian' loopt steeds harder

Gina Carano-petitie begint te lopen

Het lijkt erop dat steeds meer mensen zich kunnen vinden in een terugkeer van de actrice.

Jim Pedd, 12 maart 2021 om 12:29

Een campagne om Gina Carano terug te halen naar The Mandalorian lijkt steeds meer tractie te krijgen. De petitie, die door ene Logan Norfleet gestart is, is nu al 75.000 keer getekend.
De actrice werd als Cara Dune ontslagen bij de televisieserie The Mandalorian, nadat ze een hele rits discutabele zaken op Twitter zette. Zo kwamen er wat racistische en mogelijk antisemitische uitspraken op te staan.

Geen ontslag nodig
Hoewel de actrice dus ontslagen werd, is niet iedereen het daarmee eens. Dat heeft vooral te maken met de vraag of de actrice per se ontslagen had moeten worden alleen omdat ze een afwijkende mening heeft.

In de petitie lezen we: "Ik kan begrijpen waarom mensen beledigd zijn, maar haar Tweet was niet bedoeld om mensen tot geweld op te roepen, of om te discrimineren".

Maar de kans dat Disney haar terughaalt lijkt bijzonder klein. Het idee was om haar een grote rol te geven in de toekomst van het MandoVerse, maar het verhaal gaat intussen dat er gezocht wordt naar een nieuwe hoofdrolspeelster die haar plek kan innemen.
Bron: Change.org

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Lucasfilm, Gina Carano, Petitie, Disney Plus

Populair nieuws