search
Laatste seizoen 'Van Helsing' komt er al snel aan!
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Van Helsing' komt er al snel aan!

Het vijfde en laatste seizoen van 'Van Helsing' laat niet lang meer op zich wachten...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de serie Van Helsing. Het vijfde en tevens ook laatste seizoen gaat binnenkort in première!

De productie van het vijfde en finale seizoen van Van Helsing werd geplaagd door heel wat uitstel. Nu lijkt er dan uiteindelijk toch licht te zijn aan het einde van de tunnel. Het laatste seizoen is namelijk vanaf volgende maand te bekijken bij Syfy.

De serie Van Helsing ging in première in het jaar 2016. Nu, op 16 april 2021 zal de première van het laatste seizoen plaatsvinden bij Syfy. Het laatste seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen. Bovendien raakte eerder reeds bekend dat er zich voor het laatste seizoen drie nieuwe namen bij de cast zullen voegen.

Vanessa Van Helsing
De serie vertelt uiteraard het verhaal van Vanessa Van Helsing. Zij is een verre verwant van de alom bekende vampierjager Abraham Van Helsing. Op een bepaald ogenblik ontwaakt ze uit een diepe coma om er achter te komen dat de wereld werd overgenomen door vampieren. Zij is de laatste van de mensheid.

Het vijfde seizoen van Van Helsing gaat aldus in première op 16 april 2021. Een voorsmaakje van het laatste seizoen krijg je door middel van de onderstaande trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen