'Batgirl' en 'Zatanna' komen naar HBO Max

'Batgirl' en 'Zatanna' komen naar HBO Max

Er zitten echt heel interessante projecten aan te komen naar streamingdienst HBO Max.

Jim Pedd, 16 maart 2021 om 06:00

HBO Max is beoogd als het thuis van DC Comics. Daar moeten heel wat exclusieve titels gebaseerd op DC-eigendommen verschijnen. Twee daarvan blijken Batgirl en Zatanna te zijn.
Dat meldt de site Collider. Warner Bros. had een groots overzicht met al zijn DC-projecten. Dat zijn er nogal wat, en onder die titels bevinden zich ook projecten rond Batgirl en Zatanna. Dat belooft wat voor de franchise.

Films of series
Er is al jaren een film rond Batgirl in de maak. Warner Bros. trok in 2017 Joss Whedon aan om de film te schrijven en te regisseren. Een jaar later stapte hij weer op, en lag het project stil. Maar er kwam een tweede kans voor het project toen Warner Bros. Christina Hodson inhuurde om een scenario te schrijven.

Verder werkt Warner Bros. ook al enige tijd aan een Justice League Dark-serie, onder leiding van J.J. Abrams. Lang werd aangenomen dat Zatanna, een duistere tovenares, ook in dat project te zien zou zijn.

Maar nu lijkt het erop dat Zatanna een eigen serie of film gaat krijgen. Wat het wordt is in allebei de gevallen niet helemaal zeker.
Bron: ComingSoon

Lees meer over: Batgirl, Zatanna, HBO max, DC

Populair nieuws