Vampierserie 'Let the Right One In' vindt zijn hoofdrolspeler

Serie 'Let the Right One In' vindt hoofdrolspeler

Let the Right One In was eerder een boek, toen een film en later een remake. Nu komt er een serie.

Bram de Groot, 16 maart 2021 om 18:54

Het boek Låt den rätte komma in uit 2004 van de Zweedse schrijver John Ajvide Lindqvist werd al twee keer verfilmd. Eerst was er de gelijknamige Zweedse film uit 2008 en in 2010 verscheen de remake van Matt Reeves, met de titel Let Me In.
Deadline meldt dat de voor een Oscar genomineerde acteur Demián Bichir (A Better Life, Godzilla vs Kong) een belangrijke rol gaat spelen in de pilot die is besteld door de Amerikaanse zender Showtime.

Let the Right One In
Bichir gaat de rol spelen van het personage Mark, de vader van de 12-jarige Eleanor die is aangevallen door een wezen dat de nacht in vluchtte. Ze zit nu voor altijd opgesloten en ze dwingt haar vader om haar te voorzien van het minimale hoeveelheid menselijk bloed die ze nodig heeft om in leven te blijven.

Dit verhaal wijkt af van het boek, waarin het meisje zit opgesloten en wordt onderhouder door een duister figuur.

Het is Penny Dreadful-schrijver Andrew Hinderaker die dient als showrunner en Seith Mann (Dexter, Homeland) zal de eerste aflevering voor zijn rekening nemen. De serie wordt omschreven als "een verheven genre-drama, dat een naturalistische lens richt op menselijke kwetsbaarheid, kracht en mededogen."

Bron: Deadline

Lees meer over: Let the Right One In, 2021, Demian Bichir, Let Me In, Lat den ratte komma in

Populair nieuws