Vierde seizoen 'The Handmaid's Tale' verschijnt snel op Videoland

'The Handmaid's Tale' seizoen 4 snel op Videoland

De afleveringen van het vierde seizoen zullen erg snel te bekijken zijn bij Videoland...

Geoffrey Ketels, 17 maart 2021 om 17:21

Kan jij al niet meer wachten tot de nieuwe afleveringen van het vierde seizoen van The Handmaid's Tale verschijnen? Dan hebben we vandaag zeker en vast goed nieuws voor jou in petto!
Aan het einde van de maand februari raakte bekend dat het vierde seizoen van de reeks The Handmaid's Tale aan het einde van de maand april van start zou gaan... in de Verenigde Staten uiteraard.

Doorgaans betekent bovenstaande dat het nog wel even wachten is vooraleer een serie uitgezonden wordt in Nederland. Dat geldt echter niet voor het vierde seizoen van The Handmaid's Tale. Slechts enkele dagen na haar lancering in de Verenigde Staten komt ze namelijk al naar Nederland!

Wekelijks nieuwe afleveringen
Naar aanleiding van bovenstaande stuurde Videoland by RTL een persbericht de wereld in. In dat persbericht stond het volgende te lezen:

"De datum waarop het nieuwe seizoen van de hitserie The Handmaid's Tale zal verschijnen is eindelijk bekend. Vanaf 30 april kan je dan ook wekelijks bij ons rekenen op nieuwe afleveringen."

Wil je alvast een voorsmaakje van het gloednieuwe seizoen van deze serie? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!


Lees meer over: The Handmaids Tale, serie, series, Videoland

Populair nieuws