search
Marvel-/Disney+-serie 'Secret Invasion' vindt zijn schurk
Series / Nieuws

Marvel-/Disney+-serie 'Secret Invasion' vindt zijn schurk

Een zeer getalenteerde acteur zal te zien zijn naast o.a. Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn.

Na lovende kritieken te hebben gekregen voor zijn rol als Malcolm X in Regina Kings kritisch bejubelde dramafilm One Night in Miami, maakt Kingsley Ben-Adir nu zijn overstap naar het Marvel Cinematic Universe, ofwel MCU.

Het personage ditmaal zal spelen is echter een stuk minder heldhaftig. De acteur zal naar verluidt namelijk een van de schurkenrollen gaan spelen in Disney+-serie Secret Invasion, waarin hij naast o.a. Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn te zien zal zijn.

Naast het feit dat Ben-Adir een belangrijke schurk zal spelen in de serie, is er nog maar weinig bekend over de rol. Dit zal voorlopig ook nog even zo blijven, aangezien Marvel altijd erg mysterieus is over zijn aankomende projecten.

Historische figuren
Ben-Adir is een van de vier hoofdrolspeler van One Night in Miami, een film die gisteren nog drie Oscarnominaties kreeg. En Malcolm X is niet het eerste historische figuur dat hij speelde; ook was hij te zien als Barack Obama in miniserie The Comey Rule.

Het is nog onbekend wanneer Secret Invasion precies naar Disney+ komt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen