search

Ons nieuws van woensdag 17 maart 2021

Gelukkig: Ondanks einde 'Killing Eve' is de franchise niet voorbij
Series / Nieuws

Gelukkig: Ondanks einde 'Killing Eve' is de franchise niet voorbij

De franchise rond Killing Eve zou zomaar eens kunnen groeien de komende tijd.

Het vierde seizoen van Killing Eve is het laatste van de serie. Maar met de aankondiging van het einde van de moederserie, is ook meteen het nieuws naar buiten gebracht dat er zusterseries komen.

De kritisch zeer goed ontvangen serie brengt het verhaal van Eve en Villanelle tot een einde. Maar de verfilming van de boeken van Luke Jennings hintte al naar een grotere wereld dan die twee personages. En die gaan we verkennen.

Veel groter
"We kijken uit naar wat waarschijnlijk een onvergetelijk seizoen wordt," aldus Dan McDermott die achter de serie zit met AMC Networks. "Ook gaan we potentiële uitbreidingen van dit universum verkennen de komende tijd."

Het is even de vraag hoe groot het potentieel van die uitbreidingen zal worden. We missen namelijk Phoebe Waller-Bridge, die de serie ooit maakte en vermoedelijk ook een groot deel verantwoordelijk is voor het immense succes.

De vraag is ook of een eventuele spin-off het goed gaat doen als we andere hoofdrolspeelsters dan Jodie Comer en Sandra Oh gaan zien. De tijd zal het leren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Honest trailer 'WandaVision' neemt vooral de fans op de hak
Series / Video/clip/featurette

Honest trailer 'WandaVision' neemt vooral de fans op de hak

De Screen Junkies nemen flink WandaVision op de hak met deze heerlijke trailer!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een honest trailer verschenen voor de serie WandaVision. Die viert het succes van deze eerste MCU-serie, maar wijst er ook op hoe fans bijna alles mis hadden.

WandaVision is een van de meest besproken series van het moment. De serie combineerde klassieke Marvel-actie met hommages aan verschillende sitcoms. Fans speculeerden echt de volledige speelduur over wat er nou aan de hand was.

Heel veel theorieën
Fans hadden talloze theorieën over de serie. Zo dachten ze dat Mephisto te zien zou zijn, evenals Doctor Strange en was Evan Peters een nieuwe versie van Quicksilver. Maar allemaal bleken ze ernaast te zitten.

Daar wordt nog eens fijntjes op gewezen in een heerlijke honest trailer:WandaVision was uiteindelijk vooral een serie die draaide om de wijze waarop Wanda Maximoff omging met haar immense verdriet. Tegelijk diende de serie ook als manier om haar krachten uit te breiden en op te zetten.

Vrijdag gaat de volgende Marvel-serie van start op Disney+: Falcon and the Winter Soldier. Die duurt zes afleveringen en daarmee ook zes weken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 compleet nieuwe series die snel op Netflix staan
Series / Nieuws

3 compleet nieuwe series die snel op Netflix staan

Veel nieuwe series onderweg voor Netflix. We geven drie tips!

Hieronder drie tips met aankomende nieuwe series die je straks gewoon op Netflix vindt.

Country Comfort | Bing straks! | 19 maart

Deze sitcom is voor de lachers. Nadat haar carrière in het slop is geraakt, vindt een ambitieuze countryzangeres een nieuw begin als nanny voor een knappe weduwnaar en zijn vijf charmante kinderen.The Irregulars | Bing straks! | 26 maart

Opnieuw komt Netflix met een Sherlock Holmes spin-off. In deze serie zien we een groep buitenbeentjes die een reeks bovennatuurlijke misdaden onderzoekt in Victoriaans Londen voor dr. Watson en zijn schimmige partner, Sherlock Holmes.Shadow and Bone | Bing straks! | 23 april

In deze fantasyserie, gebaseerd op de Grisha-trilogie Six of Crows-tweeluik van Leigh Bardugo, spannen bepaalde krachten samen tegen een jonge soldaat die een kracht onthult waarmee haar wereld kan worden verenigd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen 'The Handmaid's Tale' verschijnt snel op Videoland
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'The Handmaid's Tale' verschijnt snel op Videoland

De afleveringen van het vierde seizoen zullen erg snel te bekijken zijn bij Videoland...

Geoffrey Ketels
Kan jij al niet meer wachten tot de nieuwe afleveringen van het vierde seizoen van The Handmaid's Tale verschijnen? Dan hebben we vandaag zeker en vast goed nieuws voor jou in petto!

Aan het einde van de maand februari raakte bekend dat het vierde seizoen van de reeks The Handmaid's Tale aan het einde van de maand april van start zou gaan... in de Verenigde Staten uiteraard.

Doorgaans betekent bovenstaande dat het nog wel even wachten is vooraleer een serie uitgezonden wordt in Nederland. Dat geldt echter niet voor het vierde seizoen van The Handmaid's Tale. Slechts enkele dagen na haar lancering in de Verenigde Staten komt ze namelijk al naar Nederland!

Wekelijks nieuwe afleveringen
Naar aanleiding van bovenstaande stuurde Videoland by RTL een persbericht de wereld in. In dat persbericht stond het volgende te lezen:

"De datum waarop het nieuwe seizoen van de hitserie The Handmaid's Tale zal verschijnen is eindelijk bekend. Vanaf 30 april kan je dan ook wekelijks bij ons rekenen op nieuwe afleveringen."

Wil je alvast een voorsmaakje van het gloednieuwe seizoen van deze serie? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-/Disney+-serie 'Secret Invasion' vindt zijn schurk
Series / Nieuws

Marvel-/Disney+-serie 'Secret Invasion' vindt zijn schurk

Een zeer getalenteerde acteur zal te zien zijn naast o.a. Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn.

Na lovende kritieken te hebben gekregen voor zijn rol als Malcolm X in Regina Kings kritisch bejubelde dramafilm One Night in Miami, maakt Kingsley Ben-Adir nu zijn overstap naar het Marvel Cinematic Universe, ofwel MCU.

Het personage ditmaal zal spelen is echter een stuk minder heldhaftig. De acteur zal naar verluidt namelijk een van de schurkenrollen gaan spelen in Disney+-serie Secret Invasion, waarin hij naast o.a. Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn te zien zal zijn.

Naast het feit dat Ben-Adir een belangrijke schurk zal spelen in de serie, is er nog maar weinig bekend over de rol. Dit zal voorlopig ook nog even zo blijven, aangezien Marvel altijd erg mysterieus is over zijn aankomende projecten.

Historische figuren
Ben-Adir is een van de vier hoofdrolspeler van One Night in Miami, een film die gisteren nog drie Oscarnominaties kreeg. En Malcolm X is niet het eerste historische figuur dat hij speelde; ook was hij te zien als Barack Obama in miniserie The Comey Rule.

Het is nog onbekend wanneer Secret Invasion precies naar Disney+ komt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dan toch geen zesde seizoen voor 'Kim's Convenience'
Series / Nieuws

Dan toch geen zesde seizoen voor 'Kim's Convenience'

De serie werd nochtans eerder wel degelijk verlengd met een vijfde en een zesde seizoen...

Geoffrey Ketels
Vorig jaar werd de serie Kim's Convenience nog verlengd met niet alleen een vijfde, maar ook met een zesde seizoen. Dat zesde seizoen lijkt er nu echter niet meer te zullen komen.

Vorig jaar verscheen nog het nieuws dat de serie Kim's Convenience niet nog één, maar wel twee extra seizoenen zou krijgen. Dit betekende concreet dat er naast het vijfde seizoen ook nog een zesde deel zou worden gelanceerd. Die plannen lijken ondertussen echter naar de eeuwige jachtvelden te zijn verwezen. De coproductie tussen CBC en Netflix zal geen zesde deel meer krijgen. Het vijfde seizoen wordt dan ook met zekerheid het laatste.

Focus op andere projecten
Het nieuws zou volgens de makers niet het gevolg zijn van tegenvallende kijkcijfers. Ze zouden er echter voor hebben gekozen om zich te gaan focussen op andere projecten. In een verklaring werd door de producers het volgende de wereld ingestuurd:

"Gezien het vertrek van de makers van de reeks hebben we voor onszelf de conclusie gemaakt dat we niet in staat zijn om nog een extra seizoen te kunnen leveren met hetzelfde hart en dezelfde kwaliteit die deze show toch zo bijzonder heeft gemaakt."

Er werd bovendien ook nog even kort verwezen naar het vijfde (en dus laatste) seizoen van Kim's Convenience. Deze zal volgens de producenten het beste seizoen ooit worden. Fans hebben dus in ieder geval toch nog iets moois om naar uit te kijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tom Hiddleston naast Homeland-actrice Claire Danes in 'The Essex Serpent'
Series / Nieuws

Tom Hiddleston naast Homeland-actrice Claire Danes in 'The Essex Serpent'

Na Loki richt de acteur zich op een serieuzere dramaserie voor Apple.

Tom Hiddleston (Loki, The Night Manager) zal te zien zijn naast Claire Danes in een serie gebaseerd op Sarah Perry's boek The Essex Serpent voor Apple.

De miniserie, die bestaat uit zes afleveringen van elk een uur, gaat over de weduwe Cora (Danes) die, na een huwelijk vol misbruik, van het Victoriaanse Londen verhuist naar het plaatsje Aldwinter in Essex.

Een mythisch schepsel
Eenmaal aangekomen in Aldwinter, raakt Cora gefascineerd door een lokale legende van een mythisch schepsel dat bekend staat als de 'Essex Serpent'. Dit monster zou na lange tijd weer actief zijn in het gebied.

Hiddleston speelt de rol van Will Ransome, de vertrouwde leider van de gemeenschap van Aldwinter.

Danes verving onlangs Keira Knightley als hoofdrolspeler. Het is nog onbekend wanneer The Essex Serpent te streamen zal zijn via Apple TV+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer'-maker deelt geweldige foto van het einde
Series / Foto's

'Lucifer'-maker deelt geweldige foto van het einde

Maak je maar op voor de laatste afleveringen van de serie Lucifer op Netflix straks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucifer-showrunner Joe Henderson en acteur Lesley-Ann Brandt delen op Twitter hun emotionele reacties op het einde van de serie.

De serie heeft al een behoorlijk langer leven gekregen dan fans hadden gedacht. De serie begon op FOX, waar deze na drie seizoenen geannuleerd werd. Netflix pikte de boel vervolgens op, maar stopte de serie na het vijfde seizoen. Tot vorige zomer, want toen werd een zesde seizoen besteld.

Einde van de serie
Op dit moment wachten fans echt nog op de tweede helft van het vijfde seizoen. De laatste afleveringen kregen we in augustus te zien en sinds dat moment wachten we. Duidelijk is dat cast en crew wel al klaar zijn.

Henderson, een van de twee showrunners, deelde onderstaand beeld op Twitter. Hij liet de eerste table read voor de cast zien en schreef waar men vandaan komt:Daar reageerde actrice Lesley-Ann Brandt behoorlijk verdrietig op:Wanneer het laatste seizoen van Lucifer te zien zal zijn weten we helaas nog niet.Duidelijk is wel dat het einde nabij is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helaas slecht nieuws voor fans van 'Killing Eve'
Series / Nieuws

Helaas slecht nieuws voor fans van 'Killing Eve'

Killing Eve komt met het vierde seizoen tot een einde op de BBC. Jammer!

Al het goede moet ooit tot een einde komen. Dat geldt ook voor heel wat gave televisieseries.

De serie Killing Eve is sinds haar debuut een van de best ontvangen en meest geliefde televisieseries die er zijn. Tijdens de eerste drie seizoenen is het tot nu toe in elk geval goed gegaan met het vasthouden en vinden van kijkers. Maar het aankomende vierde seizoen wordt het laatste.

Behoorlijk vertraagd
Al in januari 2020 kondigde de BBC aan dat er een vierde seizoen zou komen. Maar de coronapandemie heeft geleid tot een grote vertraging in de productieplannen.

Gelukkig lijkt het er nu op dat het helemaal goed gaat komen met de opnames. Die moeten namelijk in de zomer van dit jaar gaan gebeuren.

Actrice Sandra Oh, die weer te zien zal zijn, laat weten dat ze ernaar uitkijkt om weer in Eve's opmerkelijke geest te duiken. "Ik ben zo dankbaar aan de cast en crew die dit verhaal tot leven hebben gebracht en kijk uit naar de fans die weer met ons mee kunnen op deze reis."

We weten nog niet wanneer het laatste seizoen te zien zal zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zou een serie maken over de Predators
Series / Nieuws

Disney+ zou een serie maken over de Predators

Weer een extra gave serie in de Alien-franchise op komst naar Disney+?

De Alien en Predator-franchises zijn de laatste dertig jaar hip gebleven. Het is dus ook niet gek dat Disney kijkt naar manieren om de franchises voor te zetten.

Een van die manieren is door een televisieserie te laten maken door Noah Hawley en Ridley Scott voor streamingdienst Hulu. Die serie speelt zich voor het eerst in de geschiedenis van de franchise af op de Aarde. Maar er lijkt meer aan te komen.

Een Predator-serie
Het gerucht gaat via Small Screen dat er gewerkt wordt aan een R-Rated televisieserie in de franchise. Het is niet zeker wie daarvoor terug zou moeten keren van de oorspronkelijke cast en crew, maar een van de vele verhalen die we horen is dat men probeert om Arnold Schwarzenegger te verleiden voor een terugkeer.

De kans dat Schwarzenegger back is voor een televisieserie lijkt tegelijk wel klein te zijn. Voorlopig kan het natuurlijk wel dat men een serie rond de Predators maakt.

Mocht de serie er echt komen, is de kans groot dat we die uiteindelijk op Disney+ kunnen streamen, waar de toevoeging STAR heel wat materiaal voor volwassenen omvat.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-schrijver wil weer terugkeren voor meer
Series / Nieuws

'Doctor Who'-schrijver wil weer terugkeren voor meer

Als het aan Mark Gatiss ligt, keert hij terug voor meer Doctor Who.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Toen Russell T. Davies en Steven Moffat de showrunners van Doctor Who waren, schreef de Britse acteur en scenarioschrijver Mark Gatiss negen scenario's voor de serie. Nu Chris Chibnall showrunner is en een heel nieuwe schrijversruimte heeft aangesteld, is de kans op een terugkeer van Gatiss klein.

Tegelijk ziet de acteur, die al sinds de revival van de serie in 2005 betrokken is, het wel zitten om nog meer verhalen te schrijven.

Niets meer
Sinds 2017 schreef Gatiss geen nieuwe aflevering meer. Maar wat hem betreft is Empress of Mars niet zijn laatste aflevering.

"Helemaal in het begin mailde Chris mij. De nieuwe schrijvers waren aangekondigd en ik nam toen echt al aan dat mijn tijd voorbij was," aldus Gatiss. "Maar ik kreeg een prachtige mail, waarin hij zei: 'Je bent echt deel van de familie en ik zou het geweldig vinden als je een nieuwe aflevering schrijft.'"

Maar dat deed Gatiss dus niet. Wat hem betreft lijkt een terugkeer er echter wel in te zitten, zodra hij een goed verhaal bedacht heeft.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans' seizoen 3 wordt verreweg het beste tot nu toe
Series / Nieuws

'Titans' seizoen 3 wordt verreweg het beste tot nu toe

Het kan niet beter dan het derde seizoen van Titans, laat een van de castleden weten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen jaren heeft Titans een interessante versie laten zien van het iconische team van DC Comics. Nu gaat de serie van DC Universe naar HBO Max en ziet het ernaar uit dat het derde seizoen enorm groots wordt.

In een recent interview met Collider stookte acteur Alan Ritchson, die de rol van Hank Hall a.k.a. Hawk speelt, de fans nog een beetje verder op. Hij wees erop dat het derde seizoen nog wat "excellenter" gaat voelen.

Geweldig seizoen
"Het is het beste seizoen ooit en daarbij overdrijf ik niet," aldus Ritchson. "Sommige series zijn echt heel grootschalig en dit is er echt een van. Het heeft een grote cast, en een grote bron."

"Er zijn echt een miljoen manieren om dit verhaal te vertellen. En soms heb je een of twee seizoenen nodig om uit te vogelen wat je het beste kan doen. Ze hebben echt goed werk geleverd. Alle seizoenen zijn goed, maar dit seizoen is echt excellent omdat iedereen nu precies weet waar we op willen focussen en hoe we het verhaal willen vertellen."

Dat belooft dus wat voor het derde seizoen, dat eindelijk van Jason Todd de Red Hood maakt, Blackfire zal laten debuteren en nieuwe personages als Tim Drake, Barbara Gordon en Jonathan Crane met zich meebrengt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney-acteur teaset rol in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Disney-acteur teaset rol in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Brengt The Mandalorian straks een live-action versie van Ezra Bridget met zich mee?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder dit jaar kwamen er ineens geruchten op dat acteur Mena Massoud, die we kennen als Aladdin van Disney, zich bij het sterrenstelsel ver, ver weg zou voegen.

De acteur zou een live-action versie van het personage Ezra Bridger spelen. Dat personage kennen we uit de animatieserie Star Wars Rebels. Op Instagram liet hij nu zien hoe hij misschien inderdaad die rol gaat spelen.

Een cryptische verwijzing
Op Instagram deelde Massoud een foto van zichzelf zonder shirt. En daarbij schreef hij een tekst die verwijst naar een aflevering uit het tweede seizoen van Rebels, Stealth Strike.

"Hey, gewoon dat je het weet, als ik ontsnap, ga ik niemand van jullie pijn doen", schrijft Massoud. Hij gebruikte geen enkele hashtag, en verwees verder niet direct of indirect naar Star Wars.

Bekijk op instagram


Het lijkt er daarmee steeds meer op dat Ezra in de franchise gaat debuteren. Hij volgt dan Ahsoka Tano, een ander castlid uit Star Wars Rebels en gespeeld wordt door Rosario Dawson. Haar personage is op jacht naar Grand Admiral Thrawn, een personage waar Ezra ook tegen vocht.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bevat 'WandaVision' stiekem een crossover met 'Agents of Shield'?
Series / Nieuws

Bevat 'WandaVision' stiekem een crossover met 'Agents of Shield'?

WandaVision lijkt een duidelijke verwijzing te bevatten naar Marvel-serie Agents of SHIELD.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
WandaVision bevat een interessante toevoeging: het Darkhold. Dat mysterieuze boek vol bizarre en duistere toverspreuken werd ook gebruikt in Marvel-series Agents of SHIELD en Runaways. Maar zijn het dezelfde boeken?

Dat is een vraag waar regisseur Matt Shakman op in ging tijdens een nieuw interview. Fans zijn er op het internet behoorlijk over in discussie gevraagd. je weet het natuurlijk maar nooit.

Wel of niet?
Screen Rant besloot het maar voor te leggen aan Shakman. Die koos heel voorzichtig zijn woorden: "Ik zou er niet te veel over willen zeggen. Behalve dat ze nu heel veel leert van het Darkhold en we zullen zien waar het heen gaat."

"We hebben het boek opnieuw ontworpen en dus niet gekeken naar andere Darkholds. Het is onderdeel van het Marvel Universe, dus ik zou er van uit gaan dat het om hetzelfde boek gaat. Ik weet niet precies hoe het in de andere series gebruikt is, omdat ik ze niet allemaal gekeken heb, maar de oorsprong van het boek ligt in de comics. De mythologie wordt nog ontwikkeld."

Showrunner Jac Schaeffer vertelde er ook over: "Ik heb die vraag vaker gehad, maar heb geen definitief antwoord voor je."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Interview: Omar Sy over seizoen 2 van de Netflix hitserie 'Lupin'
Series / Celebrity

Interview: Omar Sy over seizoen 2 van de Netflix hitserie 'Lupin'

Omar Sy is in een goed humeur en vertelt honderduit over S2 van 'Lupin'

Met 70 miljoen kijkers wereldwijd is de Franse serie Lupin op Netflix een hit. Het tweede seizoen is onderweg. Acteur Omar Sy vertelt hoe ze dit seizoen konden filmen terwijl er een lockdown is in Parijs. "Netflix is de Olympische Spelen van de tv".

Omar Sy is in een goed humeur."Ik ben in Parijs! Wil je een beetje Parijs zien?". Sy is terug in de stad waar hij opgroeide voor de opnames van Lupin, de Franstalige misdaadcomedyserie op Netflix.

In een uitgebreid interview met Scott Roxborough, van The Hollywood Reporter, spreekt Sy over de uitdagingen van de lockdown en wat het succes van de show betekende voor Frans talent.

"Je begon op de Franse tv met sketch-komedie, maar bent nu al tien jaar exclusief filmacteur. Waarom koos je voor 'Lupin'?"

Omar Sy: "We hadden het over het maken van een show en ze vroegen me: "wat zou je droomrol zijn?" En ik zei meteen Lupin. Het is een klassiek boek, hij is een held, weet je? En voor een acteur is hij het beste dat je maar kunt krijgen. Omdat je alles met hem kunt doen. Je kunt je niet vervelen met deze man, want hij is een personage dat al die andere personages speelt [met zijn vermommingen]."

"Geen spoilers, maar wat kunnen we in seizoen 2 van Lupin verwachten?"

"Ik weet niet of ik daar antwoord op kan geven, want ik mag niets zeggen. Maar ik zou zeggen dat het geen spel meer is. In seizoen 2 is het geen spelletje meer."

Het hele interview en alle verhalen van Omar Sy zijn hier terug te lezen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actieheld Idris Elba ('Luther') tekent een opmerkelijke deal
Series / Celebrity

Actieheld Idris Elba ('Luther') tekent een opmerkelijke deal

Van geniale detective die bloederige moorden oplost naar kinderboekenschrijver - Idris Elba kan alles.

Idris Elba heeft een deal gesloten met een grote uitgeverij voor meerdere kinderboeken. De acteur gaat samen met zijn schrijfpartner Robyn Charteris aan de slag met zowel prentenboeken als fictie.

Robyn Charteris is geen vreemde in kinderboekenland, zij heeft een BAFTA-winnende kinderdramaserie voor CBBC geschreven en meegeschreven aan de eerste originele kleuterschoolseries van het digitale kanaal CBeebies. Charteris is ook adviseur voor Mattel Toys en Lego.

De kinderboeken worden in 2022 gelanceerd. Elba is voor de verhalen geïnspireerd door zijn dochter:

"Ik voel me bevoorrecht om verhalen geïnspireerd door mijn dochter tot leven te brengen met Robyn Charteris en het team van HarperCollins," zei Elba.

Murtagh van uitgeverij HarperCollins Children's Books zegt over de deal: "Idris had vanaf het begin een heel duidelijke visie op de personages en verhalen, en is gepassioneerd om boeken te schrijven die alle kinderen aanspreken."

"Idris Elba is creatief, en heeft veel prachtige verhalen te vertellen. We zijn vereerd om met hem en met Robyn Charteris samen te werken." Aldus Murphy.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.