Nieuwe actrice voegt zich bij cast 'NCIS'

Nieuwe actrice voegt zich bij cast 'NCIS'

Katrina Law kruipt in de serie NCIS in de huid van agent Jessica Knight...

Geoffrey Ketels, 19 maart 2021 om 12:31

Fans van de serie NCIS zullen binnenkort een gloednieuw gezicht zien opduiken in de reeks.... al is de kans groot dat je de actrice ook al hebt zien verschijnen in de serie Hawaii Five-0.
Actrice Katrina Law vervoegt aldus de cast van de serie NCIS. Zij kruipt in de reeks in de huid van special agent Jessica Knight. De knappe agente is gespecialiseerd in gijzelingonderhandelingen.

Het is niet voor het eerst dat het personage van agente Jessica Knight in de reeks opduikt. Eerder verscheen ze namelijk ook al eens in de aflevering 'React'. Tot dusver bekend zal de actrice al zeker te zien zijn in de laatste twee afleveringen van het achttiende seizoen.

[b]Spin-offs

Aan het einde van de vorige maand werd door CBS bekend gemaakt dat ze de stekker trok uit een NCIS spin-off. Tegelijkertijd bestelde het netwerk opvallend genoeg wel een andere spin-off van de reeks.

Over de toekomst van NCIS zelf werd tot dusver nog niets bekend gemaakt. In eerste instantie lijkt het er naar uit te zien dat Law een terugkerende rol zal krijgen. Daarnaast bestaat evenwel de kans dat ze een reguliere rol zal krijgen in mogelijke volgende seizoenen.

Lees meer over: NCIS, serie, series, Katrina Law

Informatie over de serie: NCIS

Populair nieuws