Nu al slecht nieuws voor fans van 'Batwoman'?

Nu al slecht nieuws voor fans van 'Batwoman'?

Het lijkt erop dat de serie Batwoman nu al voorbij is, terwijl deze net bezig is.

Jim Pedd, 19 maart 2021 om 12:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Batwoman heeft de nodige obstakels moeten overwinnen. Actrice Ruby Rose stapte op na het eerste seizoen. Daarop moest The CW de serie een soft-reboot geven me teen nieuwe hoofdrolspeelster.
Actrice Javicia Leslie is nu te zien als de hoofdrolspeelster, en haar werk wordt echt omarmd en is geliefd bij de fans. Er is zelfs al een derde seizoen besteld. Maar de kijkcijfers zijn niet zo goed.

Derde seizoen
Giant Freakin Robot stelt op basis van zijn eigen bronnen dat The CW van plan is om de serie al met zijn derde seizoen te laten stoppen. Dat komt dan mogelijk overeen met de verhalen die Daniel Richtman eerder ook naar buiten bracht.

Hoewel de serie dan volgens dit gerucht zou eindigen, stelt Giant Freakin Robot tegelijkertijd dat Ryan Wilder wel terug zou moeten komen in andere Arrowverse-series.

Daarmee hoeft het verhaal van Ryan Wilder dus niet per se helemaal voorbij te zijn. Wellicht dat ze in de toekomst dus nog leuke avonturen (wat te denken van crossovers) te beleven heeft met andere Arrowverse-helden.
Bron: Giant Freakin Robot

Lees meer over: Arrowverse, Batwoman, Ruby Rose, Javicia Leslie, The CW

Populair nieuws