search
'Game of Thrones'-series over The Sea Snake, Princess Nymeria & Flea Bottom in de maak
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-series over The Sea Snake, Princess Nymeria & Flea Bottom in de maak

En deze naast House of the Dragon en Tales of Dunk and Egg.

In 2022 verschijnt op HBO Max de volgende Game of Thrones-serie House of the Dragon, maar daar blijft het niet bij. Er is namelijk ook een serie gebaseerd op Tales of Dunk and Egg in de maak en nu zijn weer drie nieuwe projecten aangekondigd.

Via Deadline krijgen we te horen dat er nog drie series in ontwikkeling zijn en dat zijn 9 Voyages a.k.a. Sea Snake, Flea Bottom en 10.000 Ships.

Nu al vijf Game of Thrones series!
Deze serie zou al flink in de steigers staan en heeft de Rome-bedenker Bruno Heller aan boord. Het verhaal gaat over Lord Corlys Velaryon, ook bekend als The Sea Snake, de Lord of the Tides en hoofd van House Velaryon. Acteur Steve Toussaint speelt dit personage al in House of the Dragon.

De andere twee projecten zouden nog geen creatief team hebben. 10.000 Ships gaat over de strijderskoningin Princess Nymeria, een gerespecteerde voorvader van House Martell die het koninkrijk Dorne stichtte.

Flea Bottom speelt zich af in de beruchte sloppenwijk van King's Landing. We krijgen het doolhof van nauwe straten in de hoofdstad te zien, waar personages als Davos Seaworth en Gendry Baratheon werden geboren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen