search
Netflix voegde deze week 7 nieuwe topseries toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 7 nieuwe topseries toe

Check hier alle nieuwe toevoegingen die Netflix gedaan heeft de laatste paar dagen.

Het was weer een degelijk weekje op Netflix. Vandaag zetten we de nieuwe toevoegingen zoals gebruikelijk voor je op een rij.

Riverdale (S05E08): Er komen sluimerende gevoelens boven als Cheryl een zinderend feest geeft. Kevin en Fangs hebben groot nieuws. Jughead probeert een mysterieuze ontmoeting te verklaren.

Snowpiercer (S02E08): Layton verliest steeds meer steun van de bewoners van Snowpiercer en moet nu ook nog door een motorstoring een beroep doen op de persoon die hij het minst vertrouwt.

Wafeltje en Mochi (1 seizoen): De nieuwsgierige poppenvrienden Wafeltje en Mochi reizen de wereld rond om culinaire en culturele wonderen te ontdekken terwijl ze leren te koken met verse ingrediƫnten.

Under Suspicion (1 seizoen): Deze docuserie volgt de geruchtmakende zaak rond Bernard Wesphael, de Belgische politicus die in 2013 werd beschuldigd van de moord op zijn vrouw.

Abla Fahita: Drama Queen (1 seizoen): Abla Fahita, onschuldig en op de vlucht, wordt gescheiden van haar kinderen. De beroemde diva gaat tot het uiterste om haar naam te zuiveren en zich met hen te herenigen.

B: The Beginning (2 seizoenen): De briljante rechercheur Keith Flick gaat weer in dienst bij de rijkspolitie wanneer killer B toeslaat. Is de mysterieuze jonge Koku een bondgenoot of een doelwit?

Formula 1: Drive to Survive (seizoen 3)
Tijdens een verkort seizoen van 2020, gaan Lewis Hamilton, Max Verstappen en anderen de strijd aan om de wereldtitel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen