search
'Y: The Last Man' gaat eindelijk hard vooruit
Series / Nieuws

'Y: The Last Man' gaat eindelijk hard vooruit

Na lange tijd van moeizame ontwikkelingen gaat het Y: The Last Man eindelijk voor de wind.

De productie van het langverwachte Y: The Last Man is eindelijk op volle stoom. Showrunner Eliza Clark onthult namelijk dat de opnames van aflevering vier van start zijn.

Er wordt al sinds 2009 aan een Y: The Last Man-serie gewerkt. Maar daar kwam nooit iets van. Fans hadden goede hoop toen FX in 2015 aankondigde dat er in serie in de maak was, maar de vooruitgang was behoorlijk traag.

Veel tegenslagen
De serie heeft heel wat tegenslagen te verwerken gehad. Zo verdween hoofdrolspeler Barry Keoghan (en nam Ben Schnetzer het over), en verdwenen de showrunners. Maar nu Eliza Clark aan het hoofd staat, is de serie eindelijk op stoom aan gekomen.

Op haar Instagram laat Clark namelijk weten dat men nu begonnen is met de vierde aflevering. Ze plaatste een foto van zichzelf en regisseur Destiny Ekaragha, wiens verjaardag samenviel met de start van de opnames van haar aflevering:

Bekijk op instagram


De serie Y: The Last Man speelt zich in een post-apocalyptische wereld af. Alle mannelijke zoogdieren komen plots om het leven. Alleen Yorick overleeft en gaat op zoek naar antwoorden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen