search
Schokkende ontwikkeling in 'The Flash' nu al uitgelegd
Series / Nieuws

Schokkende ontwikkeling in 'The Flash' nu al uitgelegd

The Flash brengt een bijzondere ontwikkeling met zich mee in zijn zevende seizoen. Wat heeft dat te betekenen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zevende seizoen van The Flash is in volle gang. Het begint er langzaam op te lijken dat er weer een iets normalere situatie begint te ontstaan.

Interessant wordt de slechterik Mark Stevens, ofwel Chillblaine, die zijn debuut maakte. De slechterik heeft krachten die behoorlijk doen denken aan die van Killer Frost. Fans zijn natuurlijk erg benieuwd wat dat te betekenen heeft en daar ging showrunner Eric Wallace op in.

Killer Frost
TVLine vroeg aan Wallace of Chillblaine mogelijk een liefje kan worden van Frost. Daar vertelde hij over dat Frost er waarschijnlijk niet blij van wordt.

"Dat valt nog te bezien. Hij is een slechterik, dus wie weet. Er zijn vreemdere dingen gebeurd," begon Wallace. "Laten we zien hoe zij omgaat met een schurk die in essentie dezelfde krachten heeft. Dat wordt allereerst natuurlijk bloedje irritant."

Mark Stevens wordt door The CW omschreven als een charismatische schurk, die geobsedeerd is met cryogene technologie. Hij breekt natuurlijk in bij banken, en verovert heel wat vrouwenharten. De rol wordt gespeeld door Jon Cor.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen