search
Arrowverse gooit dit deel van Crisis on Infinite Earths helemaal om
Series / Featured

Arrowverse gooit dit deel van Crisis on Infinite Earths helemaal om

Crisis on Infinite Earths veranderde een element, dat nu weer is zoals het was.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lot van de League of Assassins in het Arrowverse is ineens weer onzeker, door een nieuwe aflevering van de serie Black Lightning. De League leek een bladzij om te slaan en een nieuwe richting in te slaan na de Crisis on Infinite Earths.

Maar nu lijkt het erop dat de organisatie weer terugkeert naar zijn vroegere werk. Een belangrijk subplot dit vierde seizoen van Black Lightning draait om de oorlog om controle over de onderwereld van Freeland. The 100 en het Kobra Cartel vechten tegen elkaar. In een poging te winnen, huurde het Kobra Cartel de moordenaar Ishmael in.

League of Assassins
In de nieuwe aflevering horen we via Destiny dat Ishmael auditie zou doen voor een plek binnen de League of Assassins. Hij moest 100 metamensen doden om te laten zien dat hij het waard was om zich bij de groep te voegen.

Ishmael gaf aan dat hij er nog maar zes hoefde te doden als hij zijn nieuwe doelwit meetelt. En daarop werd hem aangeboden om alle metamensen die actief zijn te doden binnen Freeland, waaronder dus ook Black Lightning.

Zo'n proef past wel bij de League, maar past eigenlijk niet binnen de wijze waarop de organisatie zich na de Crisis on Infinite Earths besloot op te stellen. Wellicht dat er achter de schermen dus wat drama heeft plaatsgevonden waarbij men weer een heel nieuwe en minder prettige stijl kiest.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen