search
Gerucht: 'Smallville' keert terug op televisie!
Series / Nieuws

Gerucht: 'Smallville' keert terug op televisie!

Het gerucht gaat dat dit de volgende serie wordt die een revival krijgt, met Tom Welling weer!

De cameo van Tom Welling in Crisis on Infinite Earths verbaasde heel wat fans van zijn versie van Superman. Die leerden we kennen in prequelserie Smallville. En nu lijkt het er zomaar op dat hij weer terug kan keren.

Dat stelt althans de site Giant Freakin Robot op basis van anonieme bronnen. The CW zou onderhandelingen voeren om de iconische serie terug te brengen.

Iedereen terug
Niet alleen zou Tom Welling dan terug moeten keren, maar ook co-sterren Erica Durance (Lois Lane) en Michael Rosenbaum (Lex Luthor) zouden terug moeten keren voor de revival.

Hoe lang die moet duren is niet helemaal zeker, maar The CW zou in elk geval 1 seizoen willen maken. Tegelijk brengt het netwerk ook andere series terug en duren die in sommige gevallen meerdere seizoenen.

Wie weet krijgen we dus in de toekomst meer te zien van Smallville en keert Welling straks weer terug. Tegelijk nemen we het nieuws met een behoorlijke korrel zout. Welling was dan wel te zien als Clark Kent in Crisis on Infinite Earths, maar droeg daarin niet het Superman-pak, want dat wilde hij niet per se meer doen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen