search
'Sherlock'-film lijkt zomaar eens mogelijk te worden

'Sherlock'-film lijkt zomaar eens mogelijk te worden

Na Benedict Cumberbatch, blijkt nu ook Martin Freeman een revival van de serie te zien zitten.

Jim Pedd
We weten van Benedict Cumberbatch dat hij een terugkeer van BBC-hit Sherlock wel ziet zitten. Nu vertelt ook acteur Martin Freeman dat hij het prima zou vinden om weer in de huid van John Watson te kruipen.

Het vierde seizoen van Sherlock was in 2017 te zien. De laatste aflevering had een einde dat prima als einde van de volledige serie zou kunnen dienen. Maar ondanks de tegenvallende finale, vinden heel wat fans dat een revival helemaal prima is.

Kan het?
Tegenover Collider vertelde Freeman dat hij een terugkeer prima zou vinden. Maar een film werkt beter dan een volledig nieuw seizoen, mede omdat hij en co-ster Cumberbatch beiden uiterst druk zijn.

"Het is zeker mogelijk. Ik denk dat waar we de serie achtergelaten hebben, vooral een grote pauze was. Misschien willen we het ook niet. Maar om eerlijk te zijn geloof ik dat het belangrijk is om niet te lang te blijven. Ik denk dat we moeten zien of we te lang zijn doorgegaan of niet," begon Freeman.

"Misschien dat we ooit gaan merken of we inderdaad nog welkom zijn. Hoe dan ook ben ik trots op wat we hebben gedaan. Het is een van de best geschreven en best geregisseerde dingen waar ik aan heb meegewerkt. Ik heb er echt van genoten, maar ik weet het niet. Het is al zo lang geleden ondertussen, wie weet is het waarschijnlijker als we met iets eenmaligs terugkeren."Aanbevolen artikelen